Senzatia de nod in gat

15-12-2005
Misu Vasile
Nu este medic/terapeut
Misu Vasile
Buna ziua,
As dori sa aflu raspunsul la o intrabare. De cateva zile am o senzatie neplacuta de nod in gat, ca si cand as purta tot timpul o cravata putin prea stransa. Alte simptome nu sunt. Nu ma doare gatul, nu ma deranjeaza cand inghit, nu am febra, nu sunt racit. Ce ar putea sa fie acolo? Sa imi fac probleme sau trece de la sine?
Va multumesc
2 comentarii
0
15-01-2006, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Aceasta senzatie se poate intalni in distiroidii, asa ca iti recomand sa te adresezi unui endocrinolog daca mai persista.
0
14-02-2010, ora 14:32
ecris13
Nu este medic/terapeut
ecris13
Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de fiul meu, de 4, 5 ani care are probleme cu nasul infundat. I-am facut 2 operatii de polipi (una la 2 ani si inca una la 4 ani), dar problemele cu nasul infundat au revenit, ceea ce mereu duce la suprainfectare si rosu in gat cu febra mare, care nu ii trece decat cu antibiotice.
Recent, la ultima raceala, doc ne-a prescris aerosoli cu ambroxol, ceea ce instant i-a desfundat nasul. Acum, la 3-4 zile i se infunda nasul, iar daca folosesc cam 2 zile (o data sau max de 2 ori pe zi) cate 20 de pic in aerosol copilului i se desfunda nasul instant. Intrebarea mea este daca acesti aerosoli cu ambroxol il afecteaza cu ceva si cat de des pot sa folosesc? multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •