Senzatia de nod in gat
Buna ziua,
As dori sa aflu raspunsul la o intrabare. De cateva zile am o senzatie neplacuta de nod in gat, ca si cand as purta tot timpul o cravata putin prea stransa. Alte simptome nu sunt. Nu ma doare gatul, nu ma deranjeaza cand inghit, nu am febra, nu sunt racit. Ce ar putea sa fie acolo? Sa imi fac probleme sau trece de la sine?
Va multumesc
As dori sa aflu raspunsul la o intrabare. De cateva zile am o senzatie neplacuta de nod in gat, ca si cand as purta tot timpul o cravata putin prea stransa. Alte simptome nu sunt. Nu ma doare gatul, nu ma deranjeaza cand inghit, nu am febra, nu sunt racit. Ce ar putea sa fie acolo? Sa imi fac probleme sau trece de la sine?
Va multumesc
2 comentarii
Aceasta senzatie se poate intalni in distiroidii, asa ca iti recomand sa te adresezi unui endocrinolog daca mai persista.
Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de fiul meu, de 4, 5 ani care are probleme cu nasul infundat. I-am facut 2 operatii de polipi (una la 2 ani si inca una la 4 ani), dar problemele cu nasul infundat au revenit, ceea ce mereu duce la suprainfectare si rosu in gat cu febra mare, care nu ii trece decat cu antibiotice.
Recent, la ultima raceala, doc ne-a prescris aerosoli cu ambroxol, ceea ce instant i-a desfundat nasul. Acum, la 3-4 zile i se infunda nasul, iar daca folosesc cam 2 zile (o data sau max de 2 ori pe zi) cate 20 de pic in aerosol copilului i se desfunda nasul instant. Intrebarea mea este daca acesti aerosoli cu ambroxol il afecteaza cu ceva si cat de des pot sa folosesc? multumesc
Recent, la ultima raceala, doc ne-a prescris aerosoli cu ambroxol, ceea ce instant i-a desfundat nasul. Acum, la 3-4 zile i se infunda nasul, iar daca folosesc cam 2 zile (o data sau max de 2 ori pe zi) cate 20 de pic in aerosol copilului i se desfunda nasul instant. Intrebarea mea este daca acesti aerosoli cu ambroxol il afecteaza cu ceva si cat de des pot sa folosesc? multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4senzatia ca mi-a crescut ceva in gat
- 27Senzatie de jena in gat si uscarea gatului
- 4am o flegma in gat de care nu mai pot sa scap de o luna
- 10Tuse seaca, senzatie de nod in gat si secretii nazale
- 4senzatie de nod in gat.
- 5Senzatie de nod in gat de vreo 5 ani
- 4probleme cu gatul
- 6In urma cu vreo 7 luni simteam ceva in gat mereu, mai ales cand dormeam
- 4Gusa nodulara chistica
- 2nod in gat, senzatie ca nu pot inghite
- 5Probleme cu gatul
- 2Durere palpare ficat, alimente nedigerate scaun, nod in gat
- 5Nod în gât/ gât blocat.
- 11Senzația de nota în gât
- 1Gastroenterolog - senzatie in gat ca si cand bei apa minerala si nod in gat
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 11Senzatie de obstacol in gat
- 4Nod in gat ce sa fie?
- 2Jena in gat (disconfort general)
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: