dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...

De cateva luni ma confrunt cu urmatoarele simptome: dureri de cap, senzatia de ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor, presiune in crestetul capului si dureri de ochi, nod in gat, si presiune la nivelul urechilor
Am facut urmatoarele analize:
- EKG: NORMAL
- ANALIZE SANGE: IN PARAMETRII NORMALI
- FUND DE OCHI: NORMAL
-NU AM PROBLEME CU TIROIDA
-NU AM DIABET
-TENSIUNEA 10 CU 6 SAU 11 CU 7,
-control oftalomologic- nu am nicio problema
Sufar de anxietate cu atacu de panica si hipohondrie.
Pot fi aceste simptome caracteristice anxietati sau ma indrumati sa consult un orelist sau neurolog?
Va multumesc
Am facut urmatoarele analize:
- EKG: NORMAL
- ANALIZE SANGE: IN PARAMETRII NORMALI
- FUND DE OCHI: NORMAL
-NU AM PROBLEME CU TIROIDA
-NU AM DIABET
-TENSIUNEA 10 CU 6 SAU 11 CU 7,
-control oftalomologic- nu am nicio problema
Sufar de anxietate cu atacu de panica si hipohondrie.
Pot fi aceste simptome caracteristice anxietati sau ma indrumati sa consult un orelist sau neurolog?
Va multumesc
4 comentarii

Sa nu fie vreo raceala, gen meningita. Fa un consult la ORL.
Eu am anxietate si nu se manifesta cum descrii tu.
Eu am anxietate si nu se manifesta cum descrii tu.

Buna,
SI eu am simptome asemanatoare insa fara ameteli.
S-au rezolvat problemele?
Multumesc
SI eu am simptome asemanatoare insa fara ameteli.
S-au rezolvat problemele?
Multumesc

Buna, simptomele tale pot fi caracteristice anxietatii si mai ales atacurilor de panica, si daca zici ca esti si ipohondru tabloul devine mai clar. Poate acorzi o atentie ridicata semnelor fiziologice datorate anxietatii si le amplifici incercand sa le interpretezi, daca analizele au iesit ok nu stiu daca te-ar ajuta sa consulti si alti medici, poate mai bine ar fi sa tratezi anxietatea si ipohondria,

@ dana_honeygirl
Ia-ti medicatia pentru anxietate cateva zile si daca simtomele trec inseamna ca sunt de la anxietate.
Ia-ti medicatia pentru anxietate cateva zile si daca simtomele trec inseamna ca sunt de la anxietate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10am dureri de cap, dureri musculare atat la maini cat si la picioare, obosesc foarte repede, insomnii
- 6ma poate ajuta cineva?? :-s
- 12Sa fie anxietate???
- 0simptome greata, dureri de cap
- 14Dezechilibru, ameteala
- 4Greturi si ameteli in timpul sarcinii
- 3ajuta masajul pentru ameliorea durerilor de cap cauzate de spondiloza cervicala?
- 1de ceva vreme ametesc
- 1Dureri gat, gingie, ochi si cap
- 6episod depresiv cu elemente anxioase si interpretative
- 5Durere cap, intr-un singur loc
- 2De ce ameteste un baiat de 21 de ani fara probleme medicale?
- 2Ameteli, tiuit in ureche
- 0Sindroame de algii cefalice
- 4Vertij cand beau apa repede sau cand ma inec
- 0Să mă ajute cineva, va rog ! senzatie de nod in gat sau de rest de mancare..
- 7Stare de moleseala, ameteli si presiune in urechi
- 4Ajutatima va rog cu un raspuns - am un nod in gat parca as avea ceva tot timpul
- 1Ameteli zilnic
- 1Amețeli și temperatura foarte scăzută!
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat Durerea de cap Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: