Poate fii insarcinata?

28-02-2017
semi561
Nu este medic/terapeut
semi561
Buna seara!Eu si prietena mea suntem impreuna de 10 luni.Pana acum am incercat anumite lucruri:oral si anal.Aceasta a fost virgina si la un moment dat am dorit sa se dezvirgineze, asa ca am introdus degetele de cateva ori, niciodata penisul, iar de fiecare data nu a sangerat si am crezut ca poate are un himen elastic si poate dureaza pana se rupe cum trebuie.Dupa aceea am vrut sa incercam si sexul anual, ceea ce am facut de cateva ori bune, dar recent am facut acum 5 sau 4 zile, iar menstruatia nu i.a venit de o luna, ea neavand ciclu regulat.Inainte de sexul anal i.am bagat degetele ca de obicei, iar apoi am facut anal.Dupa aceea ea a mers la toaleta si a observat ca i cursese cateva picaturi de sange si in momentul acela a crezut ca poate ii vine menstruatia, dar aceste pete sau picaturi continua sa.i curga de cateva zile din momentul ala, dar fara a.i fi venit.Acestea sunt de culoare rosie sau maronie.Precizez ca niciodata cand am facut anal nu am ejaculat in interiorul ei sau inainte de act.Aceasta este foarte ingrijorata ca ar putea fi insarcinata sau acele picături ar insemna faptul ca am dezvirginat.o imediat dupa ce i.am bagat degetele in vagin ultima oara cand a simtit si o presiune diferita fata de celelalte dati? Sau trebuie sa.i vina menstruatia; ea are dureri usoare si cateodata mai accentuate de ovare?Astept raspunsuri, va multumesc !
1 comentarii
0
28-02-2017, ora 22:51
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara, este greu de spus ce se intampla. Recomamdarea mea este sa mearga la un control ginecologic. Apoi va recomand calduros educatie sexuala din surse informate, veridice.
Atentie: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Dezvirginarea - ce trebuie să știi, sfaturi și explicații
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Sexul pentru prima dată - ce trebuie să știi
  •