poliradiculonevrita
2 comentarii
Buna ziua! Fratele meu a fost diagnosticat cu aceasta boala in urma cu 2 ani.Avea 57 ani si era foarte activ. A paralizat brusc complet si a a fost tinut 10 zile la Terapie intensiva, intubat.Era constient, dar nu putea sa mai miste nimic.Dupa 10 zile a facut stop cardiac si a murit.Nici pina azi nu stim care a fost cauza aparitiei acestei boli si de ce a murit. Medicii nu ne-au mai spus nimic.Avem mari regrete ca se putea face mai mult si n-am stiut ce anume.Imi puteti raspunde care este cauza acestei boli si daca exista remedii?
Niciodata nu poti face mai mult.Asa a fost sa fie nu i-a rezistat organismul pentru ca si mie mi-au spus medicii ca s-ar putea sa nu-mi reziste tratamentul la imunoglobulina defapt sa-si faca efectul.Dumnezeu sa-l ierte, cauza nu se cunoaste de aceea medicii sunt rezervati.Imi pare foarte rau eu stiu ce inseamna sa te lupti cu boala asta...pacat ca multi mor, multumesc lui Dumnezeu ca eu inca traiesc.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Fenilcetonurie
- 1Fenilcetonuris
- 2Eritem nodos
- 1Poti face vaccinul antirabic fara sa fii muscat?
- 5Rog răspuns! Pneumonie Mycoplasma care nu cedează la antibiotic
- 1O părere - îmi curge nasul, noaptea nu mă odihnesc
- 3Inflamația, iritația generalizată a mucoaselor
- 1Diagnosticare Ehlers Danlos
- 1După 10 ani nu am diagnostic - senzație de frig, mă dor toate, foarte istovita, simt cum mă sting
- 8Borrelia!!!