Posibil gravida?
Buna ziua. Am 18 ani si prietenei mele ii intarzie ciclul de mai bine de 1 saptamana.. ea sustine ca are dureri premenstruale de cateva zile mai puternice ca de obicei.. de asemenea a spus ca acum o saptamana a avut o secretie mai inchisa la culoare si mai vascoasa (asta inseamna ca a avut ovulatie?).. insa menstruatia nu apare.. precizez ca am facut sex doar protejat (prezervative). Ma streseaza foarte rau faptul ca ar putea fi insarcinata si nici nu prea mai pot sa dorm noaptea.. intrebarea mea este daca are rost sa ma ingrijorez atat sau este normal si doar ii intarzie menstruatia?
1 comentarii
Buna ziua,
In aceasta situatie este recomandat sa mearga la medic si sa vada care este situatia. Chiar daca este insarcinata acum se pot face mai multe lucruri decat peste mai mult timp...
Din cate descrieti nu pare sa fie o sarcina, dar cum am putea sa fim siguri de asta prin intermediul internetului?!
In aceasta situatie este recomandat sa mearga la medic si sa vada care este situatia. Chiar daca este insarcinata acum se pot face mai multe lucruri decat peste mai mult timp...
Din cate descrieti nu pare sa fie o sarcina, dar cum am putea sa fim siguri de asta prin intermediul internetului?!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 2postinor si menstruatie intarziata
- 7de ce mi a intarziat ciclul timp de doua luni?
- 6menstruatie maro, mai mult cheaguri dar tot maro...
- 3iau logest si nu mi-a venit menstruatia
- 5intarziere ciclu menstrual
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 1Intarzierea ciclului menstrual si mancarime
- 1Ce se întâmplă cu ciclul meu?
- 4intarziere menstruatie
- 0Sex la 3 zile dupa terminarea menstruației
- 1Menstruatie intarziata-teste negative
- 1Mi a întârziat menstruația 13 zile
- 0Ciclu intarziat
- 0Simptome menstruale dar menstruație nu!
- 0Intarziere ciclu
- 1Ciclu întârziat, aproape doua luni., ajutațima
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 0Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
- 1Este insarcinata?!!
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: