Posibil hemoroizi?

16-01-2010
zapgab
Nu este medic/terapeut
zapgab
Buna seara, numele meu este Gabriel. De cateva luni de zile am o problema.. cand merg sa fac treaba mare, ma rup la fund, dar de vre-o saptamana a inceput sa imi curga sange( asta se intampla nu mai cand elimin), fara sa mai simt durerea aceea, de ca si cum m-as rupe.. si deja am inceput sa ma sperii ca nu stiu ce este(eu am mai avut probleme in trecut cu hemoroizii) si am in general si probleme cu circulatia(am observat ca atunci cand iau detralex, ori imi curge foarte putin ori deloc)... puteti sa ma ajutati si pe mine, ca nu stiu ce sa fac.. si vreau sa mai stiu daca aceea reteta cu detralex de 4 zile cate 6 pe zi si 3 zile cate 4 pastile ma poate ajuta...

Cu stima Gabriel
1 comentarii
0
21-05-2010, ora 19:56
kodika
Nu este medic/terapeut
kodika
E posibil sa fie si fistule si hemoroizi, da-i cautare google ptr hemoroizi si fistule anale si vei gasi diverse tratamente dar nu stiu cat de eficiente sunt, eu ma confrunt cu ambele de 8 luni de zile pana am ajuns la medic . Probabil dupa o ultima incercare cu tratamentul ce mi l-a dat ( nu se gaseste in farmacii doar in clinicile Proctoline ) daca nu cedeaza, tot interventia chirurgicala va fi solutia... si asta din cate am auzit poate fii temporar rezolvata. Incearca sa ai o alimentatie sa nu te constipi, mie mi-a recomandat medicul ulei de parafina, o lingura dimineata una seara, mai poti apela la ceairi laxative daca esti constipat.
Multa bafta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.