Posibila sarcina? Virginitate
Risc daca am ejaculat, dupa 30 min m-am spalat si penisul meu era curat uscat complet si am făcut sex am introdus penisul de 2 3 ori, este vreun pericol de sarcina? Ea deja are simptome ca trebuie sa ii vina ciclul zilele astea, ea este virgina si eu la fel si am introdus foarte putin penisul pentru ca o durea, dupa l-am scos si am ejaculat afara dupa 1 minut aproximativ, exista vreun risc? va rog frumos sa-mi raspundeti, sunt foarte speriat !
2 comentarii
Exista un risc, foarte mic, dar exista. Lichidul care iese din penis datorita excitarii barbatului contine spermatozoizi. Daca acest lichid ajunge in interiorul vaginului exista risc de sarcina.
Dupa ejaculare, chiar daca se spala penisul, chiar daca se urineaza ramane lichid spermatic pe traiect si daca penisul este introdus in vagin exista risc de sarcina (risc mic, dar exista).
Incercati sa va educati sexual impreuna cu partenera astfel incat sa nu ajungeti in situatii neplacute sau riscante. Invatati masurile contraceptive, protectia impotriva bolilor cu transmitere sexuala etc.
Dupa ejaculare, chiar daca se spala penisul, chiar daca se urineaza ramane lichid spermatic pe traiect si daca penisul este introdus in vagin exista risc de sarcina (risc mic, dar exista).
Incercati sa va educati sexual impreuna cu partenera astfel incat sa nu ajungeti in situatii neplacute sau riscante. Invatati masurile contraceptive, protectia impotriva bolilor cu transmitere sexuala etc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contactul sexual este singura metoda prin care o fata poate fi dezvirginata?
- 3Primul act sexual, protejat, sunt insarcinata? Va rog raspundeti-mi!!
- 2efecte a primului contact?
- 9Despre sex oral - Ce e lichidul transparent?
- 5Lichidul preejaculator si sarcina
- 3simptome dupa primul contact sexual (la fete) ?
- 4Primul contact sexual..
- 1sarcina si virgina
- 2Nelamuriri simptome dezvirginare
- 4Motiv de ingrijorare dupa primul act sexual?!
- 2Problema erectie
- 1Va ramane insarcinata daca fac asta?
- 1Lichid pre-ejaculator
- 1Ma simt rău după primul contact sexual
- 5Risca sa fie insarcinata ?
- 2lichidul prejaculator poate curge pe langa prezervativ?
- 2Primul contact sexual
- 4Întrebare metoda de contracepție.. nu știu cum sa scap de frica asta
- 2Himenul elastic
- 2Lichidul cu rol de lubrifiere
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: