Pot fii insarcinta?

13-12-2015
Mariucamaria
Nu este medic/terapeut
Mariucamaria
Bun, am 17 ani si stitii ca exista 'jocul cu partenerul' ei bine nu stiu daca au ajuns prea departe dar asa cred. Ei bine el s a ejaculat pe mana mea apoi ma sters cu mana lui iar apoi s a sters nu stiu cat de bine, iar apoi si a introdus degetele in... mine. Nu stiu daca mai sunt virgina facand asta dar imi este frica sa nu fiu insarcinata...multa lume mi a spus ca nu am cum sa fiu avad in vedere ca nu a fost contact direct si era frig si ca spermatozoizii mor in contact cu aerul.. nu prezint simptome doar oboseala( dar asa poate fii si de la neodihna) intarziere de menstruatie( desi am o menstruatie dereglata) si dureri de ovare(poate fii o receala ) si am avut 2 zile in care ma usturat cand urinam...pot fii insarcinata sau trebuie sa imi vina ciclul menstrual? Va rog ajutatima sunt destul de sperita si nu vreau o sarcina sau sa afle parintii mei de asa ceva...va multumesc anticipat...spwr sa nu fie nimic
1 comentarii
0
14-12-2015, ora 10:27
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, ai scris aceleasi lucruri si acum vreo doua saptamani. Sa inteleg ca nu ai fost inca la un control ginecologic? Daca nu, ce mai astepti? Situatia nu se va rezolva de la sine.
Valentin Pescaru
psiholog clinician-psihoterapeut-sexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici