pot sa fac rmn la cu surub de tip herbert?
Acum 3 ani am suferit o fractura de scafoid, care a fost vindecata complet(felicitari medicului!!), cu implantarea unui surub de tip herbert.recent, am suferit o lovitura peterenul de fotbal, si genunchiul drept a cedat.potsa fac rmn la genunchi cu surubul de tip herbert?metalul din care este facut imi permite acest lucru fara probleme?din ce metal este confectionat?otel, titanium?sunt ele compatibile rmn ul?multumesc mult!
2 comentarii
Trebuie intrebat medicul care v a operat. Doar el poate sa stie din ce e facut surubul si prin urmare daca materialul e compatibil
daca este un surub original Herbert atunci acestea sunt din titaniu (eu inca nu am vazut nici una din otel, insa posibil ca sa exista). chiar daca ar fi din otle medical, surubul Herbert este un surub modern, nu exista pe vremuri cand suruburile erau facute din otel simplu (deci meganetizabil).
ca sa va dau o idee: exista RMN-uri pentru extremitati, unde este bagat numai genunchiul in RMN, mana ramane departe de magnet. (ca acesta: https://www.uniklinik-freiburg.de/roentgen/leistungsspektrum/mrt/kleingeraetmrt.html)
ca sa va dau o idee: exista RMN-uri pentru extremitati, unde este bagat numai genunchiul in RMN, mana ramane departe de magnet. (ca acesta: https://www.uniklinik-freiburg.de/roentgen/leistungsspektrum/mrt/kleingeraetmrt.html)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tija 25 cm la picior
- 1Operatie de scoatere a cuiului gamma(tija) femur
- 4Operatie la calcai cu placuta si suruburi
- 0RMN LEZIUNE DEMIELINIZANTA
- 0RMN pelvin, postmenopauza
- 0interpretare EXAAMEN RMN
- 0Anexa stanga uterin de dimensiuni crescute
- 0Rmn abdomen și ct torace.
- 6Operație corectura Hallux, artrodeză lapidică si Osteotomie Akin
- 5Fractura multipla astragal
- 1RMN mamar incert ! Cum?
- 2Fractura tibie dupa operatie
- 0Substanta de contrast in RMN
- 1Fractură maleola și epifiză distală cu deplasare discretă fixată cu șurub
- 7Fractura bimaleolara cu deplasare
- 0Recuperare dupa fractura de clavicula
- 2Am 17 ani - pot face RMN fara acordul parintilor?
- 1Recomandare Spital Bormasina eliminare material osteosinteza
- 1Fractura clavicula distala si disjunctie acromo-claviculara
Mai multe informații despre: RMN tratament fractura cu tija, suruburi, placute
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: