Presiune in cutia craniana

15-10-2009
allan
Nu este medic/terapeut
allan
Buna ziua,

Acum vreo 3 saptamani am avut o serie de examene si nu prea am avut timp de odihna. La cateva zile dupa ce am terminat cu examenele au inceput dureri de cap. La inceput nu am dat mare importanta am zis ca odihna va rezolva problema. Vazand ca apar zilnic am incercat sa iau ceva calmante. Am luat Quarelin, care de obicei isi facea rapid efectul, dar nu s-a schimbat nimic. A doua zi am incercat cu nurofen forte cu acelasi rezultat. Ulterior am observat ca-mi simt creierul "inghesuit", si simteam efectiv cum creste presiunea in cutia craniana. Simteam din cand in cand pulsatii in dreapta deasupra urechii, in alte zile in stanga sau spre ceafa.
Nu am baut cafea niciodata dar am consumat, cateodata in exces, cola sau pepsi. Din cand in cand ma hotaram sa nu mai beau sucuri din astea deloc si 2-3 zile aveam ceva dureri de cap dar nu-mi amintesc sa fi fost ca acum. Am renuntat la sucuri, dulciuri, mancare condimentata, beau multe lichide, mananc fructe si ma odihnesc cat pot de mult.
In ultimele zile parca ma simt ceva mai bine insa simt presiune in urechi si acesta presiune are tendinta sa creasca. Dupa fiecare masa pare sa creasca destul de repede si doar consumul de lichide o tine in frau. Adica, daca beau apa/ceai din 10 in 10 minute simt cum scade presiunea si ajunge chiar de ignorat in anumite momente.
Am fost la medicul de familie si mi-a dat o serie de analize pe care intentionez sa le fac sambata. Mi-a luat tensiunea si era ok, 12, dar in momentul acela aproape nu ma supara presiunea din urechi.
Inca un lucru: la inceput parea sa apara durerea si presiunea dupa ce ma enervam din diverse motive, acum insa, de vreo 2 saptamani, incerc sa raman calm de aceea nu stiu daca s-ar mai intampla la fel.

Multumesc mult.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns