prezenta glucozei in urina in timpul sarcinii
buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un sfat. sunt insarcinata in 32 de sapt. am facut analize si la examenul sumar de urina apare glucoza 50 mg/dl restul analizelor sunt in limite normale. va multumesc.
3 comentarii
Glicozuria gestationala, din timpul sarcinii poate fi normala, mai ales cand varsta sarcinii este mare.Banuiesc ca glicemia este normala, nu ai diabet si ecografia facuta bebelusului nu a detectat nimic patologic.Daca e asa, stai linistita, mai ai putin pana nasti, si totul va reveni la normal.Numai bine!
Multumesc pentru raspuns! Maine merg la ecograf, pana acum totul a fost in regula. Voi face si o glicemie. Revin dupa aceea cu alte detalii si eventuale nelamuriri.
Pt Casa drhouse
asa cum am spus am fost la eco-bebelusul este ok. Am facut si glicemie(rezultatul este 69)si am repetat sumarul de urina, glucoza este normala. MULTUMESC pt sfaturi! ank69(IASI)
asa cum am spus am fost la eco-bebelusul este ok. Am facut si glicemie(rezultatul este 69)si am repetat sumarul de urina, glucoza este normala. MULTUMESC pt sfaturi! ank69(IASI)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Examen urina
- 2examen complet de urina
- 3repetare analize urina
- 6interpretare analize
- 4sumar de urina interpretare
- 3Examen urina
- 4Analize urina si urocultura!!
- 2sumar urina modificat
- 3Pot sa scap de anexita?
- 3analize de urina
- 4Analize Urina - Leucoite marite si nu numai!
- 5analize fetita 6 ani
- 1Examen complet de urina si sediment urina, hemoleucograma
- 1acid scorbic in urina
- 1Rezultate analize sange si urina
- 6Prezenta mucus in sediment urinar
- 2Analize urina
- 0Interpretare sumar urina copil 10 ani
- 3Urobilinogen mare
Mai multe informații despre: analize urina sarcina saptamana 32
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: