Prezervativ rupt
Buna ziua! Am si eu o intrebare. Am întreținut relații sexuale cu prietenul meu protejat fără probleme. După aceea, el a vrut să încercăm din nou la aproximativ o oră. Eu nu mai eram lubrifiata îndeajuns iar din acest motiv prezervativul s a rupt cand a incercat sa introducă penisul. Mentionez ca nu a apucat să intre si nici nu apucase să elimine acel lichid pre-ejaculator. Exista vreun motiv de îngrijorare?
2 comentarii
Buna seara,
Exista intotdeauna un motiv de ingrijorare, chiar si atunci cand sunt luate toate masurile de precautie caci nu exista metoda contraceptiva perfecta.
Nimeni nu poate spune care este riscul de sarcina, iar internetul nu poate tine loc de test de sarcina.
Exista intotdeauna un motiv de ingrijorare, chiar si atunci cand sunt luate toate masurile de precautie caci nu exista metoda contraceptiva perfecta.
Nimeni nu poate spune care este riscul de sarcina, iar internetul nu poate tine loc de test de sarcina.
Cumpărați un test de sarcină și scăpați de emoții.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi-e frica sa nu o fi lasat insarcinata!
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 8mi-a intarziat menstruatia, testul de sarcina negativ! Se poate sa se fi inselat testul?
- 4sunt insarcinata daca barbatul ejaculeaza in vagin, in primele zile dupa ciclul menstrual
- 5e posibil sa fie o dereglare sau sunt insarcinata?
- 4pot fi gravida?
- 4pauza la anticonceptionale, tratament trachisan si sex = sarcina?
- 13Mi-a intarziat ciclul trei luni...
- 4a ejaculat pe pantalonii mei pe picioarul stang... pot ramane insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata?
- 9Pericol de sarcina?
- 6Am luat pilula de a doua zi... si sunt nelinistita. Oare sunt insarcinata?
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 1E posibil sa raman insarcinata?
- 1se poate sa fiu însărcinată?
- 0sunt insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 2E vorba de sarcina ?
- 3Pot fii insarcinata???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: