Prezervativ rupt
Buna ziua! Am si eu o intrebare. Am întreținut relații sexuale cu prietenul meu protejat fără probleme. După aceea, el a vrut să încercăm din nou la aproximativ o oră. Eu nu mai eram lubrifiata îndeajuns iar din acest motiv prezervativul s a rupt cand a incercat sa introducă penisul. Mentionez ca nu a apucat să intre si nici nu apucase să elimine acel lichid pre-ejaculator. Exista vreun motiv de îngrijorare?
2 comentarii
Buna seara,
Exista intotdeauna un motiv de ingrijorare, chiar si atunci cand sunt luate toate masurile de precautie caci nu exista metoda contraceptiva perfecta.
Nimeni nu poate spune care este riscul de sarcina, iar internetul nu poate tine loc de test de sarcina.
Exista intotdeauna un motiv de ingrijorare, chiar si atunci cand sunt luate toate masurile de precautie caci nu exista metoda contraceptiva perfecta.
Nimeni nu poate spune care este riscul de sarcina, iar internetul nu poate tine loc de test de sarcina.
Cumpărați un test de sarcină și scăpați de emoții.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunt insarcinata? ajutati-ma!!!!!!
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 3am o relatie de aproape un an in care am folosit tot timpul metoda coit intrerupt
- 6simptome premenstruale sau sarcina?
- 2insarcinata sau nu?
- 4poate fi vorba de sarcina
- 15este posibil sa fiu insarcinata?
- 7ce as putea face?
- 3Se poate sa ramai insarcinata asa?
- 4sex neprotejat dupa trecerea menstruatiei
- 2Poti ramane insarcinata daca partenerul are ejaculare precoce ?
- 2Poate rămâne însărcinată?
- 0Simptome de sarcina 8 zile intarziere menstruatie si doua teste negative!
- 2Pot ramane insarcinata?
- 9Insarcinata sau nu?
- 5Rezultate hcg
- 2Anticonceptionale
- 1Urgeent e nevoie de pastila de a 2 zi?
- 1Există posibilitatea unei sarcini ?
- 0Este vreo șansă să rămân însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: