prezervativ rupt
Buna dimineata! Problema mea suna astfel: am probleme cu tiroida motiv pentru care niciodata nu am avut o menstruatie regulata. In luna aceasta de iulie trebuia sa-mi vina pe 11, insa nu mi-a venit deloc. Aseara am avut parte de nefericitul eveniment ca dupa actul sexual protejat si dupa ce a ejaculat in interior, sa constatam ca este rupt, insa nu in varf ci la vreo 5 cm distanta. Imediat dupa am luat pastila de a doua zi, ellaOne. Bineinteles, avand in vedere situatia lipsei menstrei in aceasta luna, prezervativ rupt in alta parte si nu in varf, administrarea imediata a pastilei, intrebarea mea este, sunt sanse ca totusi sa raman insarcinata? va multumesc!
1 comentarii
Riscurile de sarcina in conditiile descrise sunt minime; aveti in vedere insa ca pastila de a doua zi aduce cu sine schimbari hormonale importante; aceasta inseamna ca urmatoarea menstruatie poate sa vina mai devreme, sa fie mai abundenta etc. Incercati sa tineti sub control tiroida.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
- 3Sunt cam speriata: prezervativul s-a rupt
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 5nume pilula de a doua zi...
- 4S-a rupt prezervativul! Risc de sarcina?!
- 7pastila de a doua zi?
- 9Am nevoie de un raspuns
- 1Escapelle
- 2Secretii vaginale maronii
- 0Sex neprotejat accidental.
- 1Pastila de a doua zi
- 5Pastila de a doua zi
- 1Escapelle
- 2Pastila de a doua zi
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 2Buna ziua. Problema dupa menstruatie.
- 1Urgeent e nevoie de pastila de a 2 zi?
- 0Dereglare ?
- 0Contraceptie si pastila de a doua zi dizolvata in cafea
Mai multe informații despre: prezervativul rupt pilula de a doua zi ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: