prezervativ rupt
Buna dimineata! Problema mea suna astfel: am probleme cu tiroida motiv pentru care niciodata nu am avut o menstruatie regulata. In luna aceasta de iulie trebuia sa-mi vina pe 11, insa nu mi-a venit deloc. Aseara am avut parte de nefericitul eveniment ca dupa actul sexual protejat si dupa ce a ejaculat in interior, sa constatam ca este rupt, insa nu in varf ci la vreo 5 cm distanta. Imediat dupa am luat pastila de a doua zi, ellaOne. Bineinteles, avand in vedere situatia lipsei menstrei in aceasta luna, prezervativ rupt in alta parte si nu in varf, administrarea imediata a pastilei, intrebarea mea este, sunt sanse ca totusi sa raman insarcinata? va multumesc!
1 comentarii
Riscurile de sarcina in conditiile descrise sunt minime; aveti in vedere insa ca pastila de a doua zi aduce cu sine schimbari hormonale importante; aceasta inseamna ca urmatoarea menstruatie poate sa vina mai devreme, sa fie mai abundenta etc. Incercati sa tineti sub control tiroida.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Pot sa iau postinor dupa o luna?
- 5Efectele secundare ale Postonorului 2
- 1Pastila de a 2a zi - efecte asupra unei viitoare sarcini
- 0Pastila de a 2-a zi! Putin ajutor, va rog!
- 4Reactie adversa - Postinor 2
- 14S-a spart prezervativul
- 2Eficienta Postinor2
- 2Prezervativ rupt
- 1Escapelle
- 1Prezervativ rupt! Menstruația întîrzie!
- 1anticonceptionale dupa pilula de a doua zi
- 0Sex neprotejat accidental.
- 0Escapelle Urgent
- 0Pastila de urgenta are efect ??
- 0Ajutor repede va rooog. E posibil sa fi ramas?
- 1Escapelle
- 2Pastila de a doua zi
- 1Sunt insarcinata?
- 0Risc sarcina
Mai multe informații despre: prezervativul rupt pilula de a doua zi ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: