Prima dragoste

01-06-2011
Mara Georgescu
Nu este medic/terapeut
Mara Georgescu
Ma numesc Mara, am 40 de ani si as vrea sa va povestesc despre mine, deoarece am impresia ca trecutul ma copleseste.In anii adolescentei am cunoscut prima iubire intr un mod foarte urit, adica, am cunoscut un baiat.ne
am indragostit unul de celalalt, am facut drgoste pentru prima oara amindoi, am fost impreuna 3 ani cu toate ca ne cunoastem de pe bancile scolii.El brusc s a insurat la 19 ani fara sa mi spuna absolut nimic, am suferit enorm cand am aflat de la niste vecini, pentru ca eram si vecini de cartier.Eu, mi am revanit foarte greu si dupa citeva luni m am
maritat pentru a ma razbuna pe el.Am divortat dupa 6 luni, aveam 20 de ani cind am divortat, viata mea a continuat
normal pana cind ne am revazut absolut antamplator in centru, nu ne mai vazusem cam 4-5 ani, intr e timp el stiam ca itreba de mine pe la bloc dar nu am dat importanta.Ne am revazut, ne am reindragostit unul de celalalt
si a inceput sa si insele sotia cu mine, avea si copil atunci, apoi a vrut sa divortaze pentru mine, mie mi a fost teama sa mai fiu cu al si l am parasit dupa ce i a spus sotiei ca va divorta pentru mine, ea stiind de mine de la mama lui, stia ca am fost prima lui iubire.Eu am plecat din tara, m am maritat in Grecia. In urma cu doi ani iar ne am revazut iar am luat o de la capat, el casatorit a doua oara, iar divorteaz
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul