primavara, fierea si starile depresive

04-02-2008
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Vreau sa spun aici ca fierea sau colecistul poate da stari depresive, in cazul in care aceasta nu se dreneaza cum trebuie si se contracta. Atunci secretia ei ramane in organism si da stari proaste.
Este adevarat ca si dischinezia biliara, sau fierea lenesa este coordonata tot de creier.
Eu primavara patesc acest lucru mai pregnant. Iau colebil, beau ceai hepatic II, sau zeama de la o lamaie fiarta( taiata in bucati, pana cand scade apa din ibric la jumatate) dar am si fierea stramba din nastere si dreneaza greu. Din cauza asta mi se accentueaza starea depresiva si nu prea pot sa fac nimic.
Am auzit ca si ridichea neagra este buna, consumata rasa, cateva lingurite.
Stiti si alte remedii pentru fiere?
4 comentarii
0
04-02-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Anghinarea.
0
05-02-2008, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
da, multumesc, si anghirolul mi se pare ca are ancghinare.
0
07-03-2008, ora 00:00
gabcris
Nu este medic/terapeut
gabcris
incearca cu ulei de masline.dimineata pe stomacul gol se bea o lingura de ulei de masline si tot o lingura inaintea meselor principale.apoi se sta intins pe partea dreapta 20-30 minute.e foarte bun.poti cauta tot pe internet despre efectele lui. tot pentru fiere e bun si ceaiul de sunatoare baut dimineata pe stomacul gol si se sta pe partea dreapta. Ca medicament e bun si scobutil sau de la plafar poti lua farebil.Sunt picaturi mentolate care se iau cu zahar.daca vrei sa mai vorbim despre sanatate -.si eu am probleme cu colecistul.
0
14-03-2008, ora 00:00
Glady
Nu este medic/terapeut
Glady
Si eu am probleme cu ficatul, mi-au iesit transaminaze mai mari si bilirubina crescuta. Desi analizele au iesit la fel acum 3 ani si am facut ecografie atunci si anul acesta din nou, situatia nu a fost diferita, in sensul ca nu au gasit nimic la ficat si nici sa fi avut hepatita vreodata. Pana una alta beau ceai de galbenele, cand imi aduc aminte, am incercat cu cel hepatic, dar e ingrozitor de amar. Ce e drept m-am simtit mai bine pentru ca o data pe luna aveam stari de voma noaptea, mai ales daca mancam ceva gras seara... Am pus asta pe seama obiceiului meu prost si am inceput sa ma abtin. Am primit si un tratament de la doctor cu Lagosa, care e protector hepatic. Si deocamdata nu mai am acele probleme, dar pentru ca mi-a crescut burta si imi place sa dorm pe ea, inconstient ma mut pe ea in timp ce dorm, ma pomenesc ca am niste arsuri de la stomac de nu ma vad.
Anastasia, nu stiu daca, dintre sfaturile primite, e recomandabil pentru tine ca sa bei ceai de sunatoare, sa nu interactioneze cu tratamentul tau pentru tulburari bipolare, in sensul ca acesta contine hipericina, folosita la prepararea medicamentului antipsihotic Risperidon (Rispolept).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •