Probabil luxare de gleznă.

Buna ziua, astăzi la ora de sport am jucat fotbal. La un moment dat, am alergat spre minge și am călcat strâmb, pe moment nu mai puteam sa mișc laba piciorului, după am putut călca greu in el. Am ajuns acasă si am observat că s-a umflat destul de tare, am pus gheață acolo. La momentul de față sunt cam 3 ore de la "accident" si mă cam doare putin acolo si nu prea pot merge in el. Tin sa precizez ca nu s-a invinetit sau orice altceva, doar s-a umflat. As dori sa stiu, imi va trece de la sine? Voi folosi o crema si voi mai pune gheața.
1 comentarii

Buna ziua,
Luxatia gleznei este un diagnostic de o gravitate exceptionala, impunand interventie chirurgicala de urgenta.
Mai curand este vorba despre o entorsa sau despre o fractura a gleznei sau a retro-piciorului.
Este total contraindicat sa calcati pe picior pana obtineti un diagnostic corect.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Luxatia gleznei este un diagnostic de o gravitate exceptionala, impunand interventie chirurgicala de urgenta.
Mai curand este vorba despre o entorsa sau despre o fractura a gleznei sau a retro-piciorului.
Este total contraindicat sa calcati pe picior pana obtineti un diagnostic corect.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5are in calcaneu insuficienta de materie osoasa
- 13durere la glezna
- 4in timp ce coboram scarile al calcat intr-o parte
- 18blocarea gleznei prin artrodeza absolut necesara?
- 1entorsa la glezna.
- 1recuperare postoperatorie fractura peroneu si luxatie glezna
- 0Recuperare Entorsa (+ligamente rupte) glezna
- 1Entorsa glezna
- 5Fractura peroneu
- 2Entorsa la ambele glezne
- 1Entorsa glezna stanga fara umflatura
- 13Entorsa glezna
- 3Edem dupa entorsa de glezna
- 2Glezna umflată de 1 luna
- 7Durere glezna articulatie, rmn eco lichid diprophos ?
- 1Glezna sta umflată de 2 luni
- 17Glezna umflata la doua luni de la călcat cu tocuri pe un teren cu denivelari
- 2Entorsa
- 4Contuzie forte glezna
- 7Entorsa?
Mai multe informații despre: Luxatia gleznei Entorsa de glezna glezna durere la glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: