Problema BTS

28-11-2010
I.Cornel
Nu este medic/terapeut
I.Cornel
Salutare, Am si eu o problema legata de BTS acum cateva luni am avut cateva relatii sexuale neprotejate (nu stiu ce a fost in capul) si de 2 sapatamani am obervat ca am cateva probleme mai exact am vazut ca am niste scurgeri pe chiloti si simt asa o presiune la stocmac putin mai jos mai tot timpul de parca sta sa explodeze si am mai vazut ca de atunci nu am mai avut o erectie totala deloc adica am probleme mari cu erectia(am 19 ani deci varsta nu e problema). De la ce poate sa fie exista o BTS cu asemanea simptome ? AJUTOR!!!!!!!!

Intentionez sa ma duc la un medic dermatolog dar momenta ma tot plimba medicul de familie pe la casa de asigurari sa demonstrez ca sunt asigurat chiar daca eu mi-am adus adeverinta din aia de la scoala si astept medicul de familie ca nu am buget pentru policlinica cu plata :(.
3 comentarii
0
28-11-2010, ora 23:31
ady87a
Nu este medic/terapeut
ady87a
daca ai si dureri iar scurgerea e verzuie e clar sculament orsicum voi barbatii va faceti mai repede bine
0
28-11-2010, ora 23:42
I.Cornel
Nu este medic/terapeut
I.Cornel
nu am dureri si scurgere nu stiu ce culoare e oricum asta e ultima grija a mea eu vreau sa aflu ce se intampla cu erectia si cu durerea aia
0
28-11-2010, ora 23:42
I.Cornel
Nu este medic/terapeut
I.Cornel
nu am dureri la urinare asta vroiam sa zic !
Adaugă un comentariu / răspuns