problema buze

27-07-2011
jmen92
Nu este medic/terapeut
jmen92
Salut.Nu stiu daca am postat unde trebuia dar problema mea sta in felu urmator:de ceva timp mi se formeaza o coaja pe buza de jos(nu chiar pe toata buza..se vede conturu unde apare) sau este pur si simplu buza care se intareste.Problema este ca dupa vreo 3 zile imi dispare(pur si simplu si cand mananc ceva simplu se rupe singura..nu ma doare, rar m-a durut cand am incercat sa o rup eu..dupa ce dispare buza arata normal cateva ore sa zic)dar apare sau se formeaza iarasi ziua urmatoare tot in aceeasi zona.Am incercat tot felu de alifii, am fost la medic..degeaba...Problema persista din iarna(prima oara am crezut ca e de la frig )...Deci coaja care se formeaza e ca la o rana doar ca e un maro mai deschis...cateodata parca mi s-ar dizolva si de la apa..Ce sa mai zic..sunt baiat, fac sala de 1 an(nu cred ca are vreo importanta in problema mea).,.poate vreo lipsa de vitamine ca asa nu am avut probleme de sanatate si asta mi se pare chiar ciudata.As fi recunoscator daca mi-ati recomanda un produs ceva..Sanatate la toti.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns