Problema crestere unghie
Buna ziua,
In urma cu aproape 2 luni, in urma unei lovituri puternice, degetul 1 de la mana, mi-a fost strivit, fara afectarea tendonului si fara fractura, doar pielea mi-a fost afectata. Am ajuns la spital, am fost cusut, iar cu trecerea timpului, rana s-a vindecat destul de bine. Pe tot parcursul de recuperare, unghia a crescut, pana cand a inceput sa se decoleze, este decolata pe aproape toata suprafata, mai putin pe varful unghiei. Este desprinsa de la baza pana pana aproape de varf, iar pe dedesubt nu se vede nici o alta unghie noua, doar patul unghial, atat. Intrebarea mea este urmatoarea: Va mai creste o alta unghie, in ciuda faptului ca dupa 2 luni nu este crescuta alta noua? Sunt cazuri cand unghia nu mai creste deloc?
In urma cu aproape 2 luni, in urma unei lovituri puternice, degetul 1 de la mana, mi-a fost strivit, fara afectarea tendonului si fara fractura, doar pielea mi-a fost afectata. Am ajuns la spital, am fost cusut, iar cu trecerea timpului, rana s-a vindecat destul de bine. Pe tot parcursul de recuperare, unghia a crescut, pana cand a inceput sa se decoleze, este decolata pe aproape toata suprafata, mai putin pe varful unghiei. Este desprinsa de la baza pana pana aproape de varf, iar pe dedesubt nu se vede nici o alta unghie noua, doar patul unghial, atat. Intrebarea mea este urmatoarea: Va mai creste o alta unghie, in ciuda faptului ca dupa 2 luni nu este crescuta alta noua? Sunt cazuri cand unghia nu mai creste deloc?
1 comentarii
Buna ziua
Fiecare pacient este unic. Este posibil sa creasca unghia.
Zi buna!
Fiecare pacient este unic. Este posibil sa creasca unghia.
Zi buna!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Operatie unghie incarnata - acum probleme
- 133Puroi la degetul mare de la picior
- 3Mi-am lovit o unghie!
- 3nu pot sa imi lasa unghiile sa creasca...ce fac?
- 5o sa imi ramana unghia invinetita?
- 4Unghiile mari de la picior. rosii-negre acum cam cad
- 6unghii crescute deformat
- 11Unghie neagra
- 4unghia a fost smulsa? Mai am sanse sa creasca?
- 1unghiile de la maini desprinse de piele
- 3Am un miros urat la unghiile de la picioare
- 1unghie incarnata
- 0Umflatura in spate la unghie.
- 2lichen la unghie
- 1Problema unghie picior
- 4Dungi negre sub unghii
- 1Unghie deformata
- 1Bucata de carne sub unghie
- 3Mi-a căzut unghia după aproape 4-5luni de la accident
Mai multe informații despre: Unghia unghia cazuta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: