Problema cu penisul

04-05-2016
Iasmin10
Nu este medic/terapeut
Iasmin10
Salutare! Am 20 de ani si in urma cu 2 saptamani m-am dezvirginat iar in timpul actului sexual simteam o durere foarte mare a penisului. Initial am crezut ca este de la ruperea atei, insa dimineata cand m-am uitat era un fel de galma (cred ca asta e cea mai buna caracterizare) care inconjura partea de jos a capului penisului care nici pana acum nu a disparut. Primele 3-4 zile ma durea si cand mergeam insa acum nu mai am aceasta problema, nu aveam probleme la urinare sau chestii de genul. Vreau sa precizez si faptul ca nu mi s-a rupt ata si ''galma'' pare sa fie trasa in sus de ata doar ca este destul de mare iar contactul sexual nu poate fi unul normal din cauza dureri. Am folosit prezervativul asa ca nu prea cred ca este vorba de o boala cu transmitere sexuala. Sper ca ma poate ajuta cineva.
1 comentarii
0
04-05-2016, ora 12:06
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Povestea cu "ruperea atei" este un mit, care credeam ca a fost uitat/depasit in 2016. Umflatura despre care vorbiti poate avea multe cazuri, greu de diagnosticat pe internet. Va recomand un control la urologie pentru a vedea cauza. Nu va recomand reluarea vietii sexuale pana nu aflati care este situatia cu umflatura.
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Adaugă un comentariu / răspuns