Problema de ejaculare

14-05-2017
eu simplu
Nu este medic/terapeut
eu simplu
Bună ziua
De curând am făcut dragoste cu iubita mea, preludiul a fost exact cât a trebuit, am inclus și sex total în acest timp. La sfârșitul fiecărei partide de amor nu am avut parte de ejaculare. Ma excit foarte repede dar ma pot controla destul.de bine. Partenera mea termina cam de 3 ori la o partidă de amor, eu deloc și sunt destul de excitat vreau sa spun.
Am făcut-o de 3 ori în aceeași zi fără niciun rezultat
Pana mai acum o lună am avut ceva probleme la erectie dar totul era în mintea mea dar cu ajutorul prietenei mele totul sa rezolvat.
Culmea e ca în acum erectie mea este foarte buna.
Am 43 de ani, nu consum alcool, fumez 1 pachet de țigări la 2 zile, nu consum droguri sau alte substanțe, nu iau medicamente, nu sufăr de niciun fel de boală.
Precizez ca atunci când îmi face sex oral ma excită foarte rău dar tot.nu îmi vine sa ejaculez
Probabil unii dintre voi veți zice ca sa facem sex anal, nu fac asa ceva și nu cred ca ar avea efect.
Aștept de la dumneavoastră sfaturi decente, fără injurii sau altele
Vă mulțumesc și va doresc o zi frumoasă
3 comentarii
0
15-05-2017, ora 09:23
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, s-ar putea sa fie vorba de dificultatea de a va relaxa suficient in timpul actului sexual. Incercati sa mai lasati controlul si sa va bucurati de ceea ce se intampla. Daca problema persista mergeti la un psihosexolog si aflati ce se poate face.
0
15-05-2017, ora 09:45
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Atunci cand ejacularea e intarziata pot fi implicati atat factori medicali (ex : un dezechilibru al unor hormoni sau un efect secundar al unui medicament), factori psihologici si comportamentali individuali (ex : perceptii mai putin utile asupra propriei persoane sau asupra sexualitatii) sau factori ce tin de relatia de cuplu.

Sugestia mea e sa mergeti initial la un endocrinolog sexolog, pentru a exclude influentele hormonale iar mai apoi sa consultati un psiholog sexolog, un psihosexolog.

Dr Rares Ignat - psihoterapeut de cuplu - psihosexolog
0
15-05-2017, ora 13:45
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Problema initiatorului topicului tine mai degraba de sensibilitatea scazuta de la nivelul glandului penisului. Sunt curios daca reuseste sa ejaculeze prin automasturbare. Daca sunt afectati nervii de la nivelul glandului, nu prea are ce sa faca, problema e permanenta, oricati specialisti ar vizita... Singura varianta care l-ar mai putea ajuta sa ejaculeze ramane stimularea prostatei. Deci, sa puna fundul la bataie!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lipsa ejaculării
  •