problema de mai multi ani

24-02-2009
SweetMe
Nu este medic/terapeut
SweetMe
Buna. Am 20 de ani si, in urma cu cativa ani, am inceput sa am ameteli la intervale diferite de timp (de la o jumatate de an, la cateva luni). Concret, simptomele sunt: stare de disconfort, greata, neliniste la nivel interior, apoi urmeaza amortirea mainilor, salivare frecventa, senzatie de mers la baie, si, in cele din urma, pierdere a constiintei timp de cateva secunte/minute. Ultimele analize de sange sunt in regula, nu mi-a fost prescris vreun tratament.
In uiltimele 2 luni am senzatia de rau in special dupa trecerea menstruatiei, moment in care sunt extrem de speriata, fapt care accelereaza starea generala de rau.
Va rog sa ma ajutati, am auzit ca o solutie ar fi sa apelez la remedii naturiste. Calciu si vitamine pe cale orala am luat cu regularitate dar se pare ca nu isi fac efectul.
As vrea sa scap de aceasta problema, sa am o viata normala, cu un tonus ridicat, energic, fara ameteli si fete palide.

Astept un sfat!
1 comentarii
0
25-02-2009, ora 12:34
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Asa cum spuneti, medicina naturista este de prima alegere in astfel de cazuri. Deci, trebuie sa mergeti la un consult. Remediile naturiste nu se rezuma la calciu si la vitamine (care nu au nimic naturist in ele, ci sunt medicamente de sinteza), tot asa cum medicina alopata nu se rezuma la aspirina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.