Problema de relatie
Bună ziua. Sunt intr-o relatie de aproape 3 ani cu iubitul meu. Il iubesc foarte mult si tin la el mai mult decât la mine dar de la un timp de vreme îmi lasa impresia ca el nu simte același lucru. Acum ceva timp a vrut să se despartă de mine pe motivul că s-a săturat să ne certăm si ca ar fi mai bine pentru amândoi. L-am rugat sa se mai gândească și mi-a spus că își va schimba decizia doar dacă eu mă voi schimba si nu ma voi mai certa cu el. El are o sora plecata înafară ajutată fiind de părinții mei, din cauza unor întâmplări care s-au petrecut acolo eu nu prea ii mai suport, pe ea si in special pe prietenul ei. Faza este ca m-am certat de vreo cateva ori cu prietenul meu pe tema asta iar el mi-a spus că dacă mă mai iau de ei ne despărțim. Eu am sentimentul că el se va despărți de mine pentru ei cu toate că el mereu îmi zice că nu este așa. Totusi, de ce ma simt inferioară lor, ca ei conteaza pt el mai mult decât eu cu toate că spune că vrea să avem un viitor impreuna imi da de inteles contrariul, dacă incerc sa discut cu el pur si simplu nu ma baga in seama sau îmi spune că ma gandesc doar la prostii.
2 comentarii
Merită să vă stricați relația din cauza altora? Fiecare e responsabil pentru ceea ce face el și nu pentru ceea ce fac alții.
Cu ce e el vinovat dacă sora lui a avut anumite comportamente?
Cu ce e el vinovat dacă sora lui a avut anumite comportamente?
Daca isi pune cu adevarat mai degraba sora pe primul plan si relatia voastra pe un plan secund, e poate cazul sa discutati despre asta in terapia de cuplu. Poate fi insa vorba si doar de o perceptie subiectiva a ta…de aceea poate nu ar strica sa discuti initial tu cu un terapeut de cuplu despre ceea ce te framanta in relatia voastra.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie