Problema grava piele, astept raspuns urgent, multumesc!

11-01-2011
Strict
Nu este medic/terapeut
Strict
Problema grava, raspuns urgent!

Deci prima data am avut o piele pe scrot care crapa si se tot lua, si imi provoca mancarimi, si daca o luam mici sangerari locale, s-a tot extins in zona genitala si acum am observat ca a inceput sa imi apara si pe fata pe obraji si pe gat in mici locuri piele care se decojeste asemanator cum patesc si in zona genitala, sunt foarte speriat. Nu imi pot permite o consultatie la dermatolog.
Orice mic sfat si ajutor imi poate fii de folos! Multumesc.
7 comentarii
0
14-01-2011, ora 14:34
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domn,

Nu puteţi nici măcar să vă consultaţi cu medicul dv. de familie?
0
19-05-2011, ora 11:06
niced
Nu este medic/terapeut
niced
buna ziua.am si eu o problema legata de foliculita cred
am ceva timp mi a aparut ca un cos in zona genitala.am fost la ginecolog si m a trimis la chirurgie.acolo m a taiat pentru a mi scoate firicelul dar si acum il mai am si nu stiu ce sa mai fac...iar in partea opusa mi a aparut sub piele ca un nodul cat o unghie.este de consultat medicul?si care dermatolog?multumesc.o zi buna
0
23-05-2011, ora 03:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!
Niced, ar fi indicat să consultaţi un medic dermato-venerolog, că un astfel de dermatolog are o perspectivă medicală mai extinsă.
Dacă nu puteţi să ajungeţi la un astfel de medic, pentru investigarea şi tratarea formaţiunii cutanate menţionate - a acelei formaţiuni pe care dv. aţi relaţionat-o cu un nodul - şi nu numai, puteţi folosi tinctura de mărul lupului, doar extern, în combinaţie cu crema de mărul lupului şi gălbenele, în încercarea de a vă vindeca în particular.
_
Sugestie:
Folosiţi o bucată împăturită de tifon steril; udaţi-o cu puţină tinctură de mărul lupului şi tamponaţi formaţiunea cutanată respectivă, după ce în prealabil aţi curăţat zona afectată cu puţin antiseptic, de pildă cu rivanol. După tamponare, aplicaţi-vă o cantitate optimă de cremă de mărul lupului şi gălbenele, după care puneţi bucata de tifon - cea pe care aţi folosit-o la tamponare - peste formaţiunea cutanată respectivă şi fixaţi-o cu 2 plasturi mari, pentru a nu cădea. Reluaţi operaţiunea terapeutică indicată mai sus o dată la 24 de ore!
Folosiţi tinctura şi crema, în modul indicat, timp de maxim 14 zile consecutiv. Dacă formaţiunea cutanată respectivă nu se ameliorează sau nu se vindecă, în cele 14 zile, fără doar şi poate, consultaţi medicul dermatolog. Dacă observaţi o ameliorare semnificativă, continuaţi folosirea tincturii şi a cremei pentru încă 14 zile!
----------*

(*modificat de administrator)
0
27-01-2012, ora 21:52
damaryss
Nu este medic/terapeut
damaryss
mi-a iesit doua nodulete dupa ureche si nu stiu despre ce este vorba ma puteti ajuta?
0
29-01-2012, ora 15:18
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună ziua!
Stimate/Stimată drule/dle/dră/dnă damaryss, acele noduleţe pot fi chisturi sebaceice (seboreice - care ţin de competenţa unui medic dermatolog), cum pot fi şi ganglioni limfatici retroauriculari (care indică prezenţa unui focar de infecţie şi care ţin de competenţa unui medic internist/infecţionist) sau altceva.
NU puteţi primi un diagnostic cert, pe acest forum, din spatele unui monitor de computer, de la o persoană cu sau fără titulatură de medic, fără a fi consultat/ă direct, nu indirect.
Aşadar, vă rog să mergeţi la un consult la medicul dv. de familie pentru a primi trimitere către medicul specialist.
Veţi fi consultat/ă, poate vi se vor recomanda şi unele analize serologice şi/sau imagistice, veţi primi un diagnostic şi, dacă se va impune, şi un tratament.
Însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
28-06-2012, ora 11:36
lazarescul
Nu este medic/terapeut
lazarescul
Life Impulse cu NONI BIO - vitalizant (2 linguri/zi dimineata pe stomacul gol cu 30 minute inainte de masa). Lingura sa fie din plastic/lemn si nu metalica/inox., deoarece este suc organic si oxideaza/isi pierde din proprietati.
Beneficii

Beneficiu principal: regulator metabolic Beneficiu secundar: imunoprotector Recomandari: "¢ energizant si intareste sistemul imunitar; "¢ regulator metabolic; "¢ reduce stresul; "¢ regleaza tensiunea arteriala; "¢ amelioreaza simptomele artritei; "¢ antioxidant si antiinflamator; anticancerigen, atitumoral; antidiabetic, analgezic; antihelmintic "¢ indicat pentru combaterea insomniei; "¢ pentru ameliorarea tulburarilor digestive; "¢ amelioreaza simptomele artritei.
Efecte

Originara din Insula Tahiti, aceasta planta este cunoscuta ca fiind bogata in antioxidanti, vitamine, enzime si minerale, care ajuta la mentinerea sistemului imunitar, cresterea nivelului de energie, reglarea presiunii sangelui, buna functionare a sistemului digestiv. Fructul Noni este folosit in mod traditional in urmatoarele situatii: dureri de cap, oboseala cronica, depresie, nivel scazut de energie, dureri de spate, dureri ale articulatiilor, colesterol crescut si probleme respiratorii. Datorita continutului de Proxeronina, Scopoletina si Xeronina, considerata ca acceleratoare a regenerarii celulelor, Suplimentul alimentar BIO cu NONI Life Impulse ajuta la derularea optima a procesului de digestie.
Dupa, extern iti aplici local Gel recuperator post traumatic "Barba Tatei" cu plante BIO Krauter (Datorita continutului ridicat de extracte de ginseng, vita de vie si tataneasa provenite din medii controlate biologic, acest gel favorizeaza cicatrizarea, regenerarea rapida a pielii si accelereaza procesul de reparatie osoasa in caz de fracturi. Ginseng-ul este recunoscut pentru capacitatea sa de a fortifica organismul si de a intensifica activitatea sistemului imunitar, grabind astfel vindecarea.). Faci o baie fierbinte cu Gel de dus antistres, cu extract de roinita BIO Krauter (Ingredientele BIO din acest gel de dus ofera pielii o actiune complexa de curatare, tonifiere, relaxare si hidratare. In plus, produsul are si efecte calmante, antistres, antiseptice si cicatrizante, fiind deosebit de potrivit pentru ingrijirea pielii uscate si sensibile.). Deoarece restul produsele din comert contin parabeni, alergeni si de aceea te afli in situatia data. Pentru pielea uscata, gen psoriazis, recomand aplicarea pe zona afectata Untului de Shea pentru stimularea regenerarii tesuturilor Krauter. Tratamentul dureaza timp de 3 luni de zile concomitent. Produsele le gasiti doar la farmacii naturiste (PRODUCATOR SA FIE BIO LIFE-CARE, deoarece altele contin chimicale, incercati sa va tratati doar cu produse CERTIFICATE BIO, pentru ca restul contin parabeni si alergeni) Cine incearca, doresc sa ma tina la curent cu evolutia lor! Succes!
0
06-09-2012, ora 18:05
ramoooo
Nu este medic/terapeut
ramoooo
buna ziua.Am avut un semn din nastere pe gat, am fost la dermatolog si mi l-a inghetat cu "azot lichid", cred.acest inghet l-am facut de 3 ori, adica odata pe saptamana.Ultima data am avut o coaja micuta, mi-a dato jos si a zis ca trebuie sa ma pansez cam trei zile si ca la schimbarea pansamentului sa ma dau cu betadine.Am facut acest lucru si dupa doua zile am plecat in germania.Acum acea zona unde am avut semnul e de culoare maronie si am chiar in mijloc o "bubita"daca pot sai spun asa.este cam cat varful unui ac.nu ma doare, nu ma deranjeaza.doar ca nu stiu daca e normal.nu stiu daca asa trebuie sa fie sau nu..si au trecut deja doua saptamani de cand nu mai am pansamentul..
Va rog o parere.sunt foarte stresata din cauza asta...pt ca am venit in germania si nu pot sa fac nimik in privinta asta.va multumesc si sper sa-mi raspunda cineva cat de repede.:*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.