Problema in timpul actului sexual
Buna ziua ! Ultimul ciclu menstrual mi-a venit in data de 26 Noiembrie. Ciclu regulat de fel -28 zile. In data de 7 decembrie cu 3 zile înainte de ovulatie am avut contact “protejat”, doar ca la final când am terminat prezervativul a ieșit din mine, deci clar a alunecat înaintea ejaculării, nu ? Sperma era si pe el și pe mine.
Care sunt șansele in aceasta perioada sa rămân însărcinată? Cât de devreme pot face testul de sânge beta hcg ? Mulțumesc !
Care sunt șansele in aceasta perioada sa rămân însărcinată? Cât de devreme pot face testul de sânge beta hcg ? Mulțumesc !
7 comentarii
Bună ziua, puteți face testul de sarcina cam la 2 săptămâni
Din cele relatate, care ar fi șansele de a rămâne însărcinată ? Având in vedere ca prezervativul a alunecat si ne-am dat seama abia la finalul actului …iar prezervativul a căzut din vagin..
Riscul de a fi insarcinata este foarte mare
Revin cu o întrebare. E normal sa am de vineri dureri de ovare și înțepături ? E posibil sa fiu însărcinată ?
La o săptămâna de la contact pot face test de sânge beta -hcg ? Ar ieși ?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Postinor 2 si imediat o secretie maronie
- 8s-a rupt prezervativul
- 7Un raspuns cat mai urgent va rog: e insarcinata?
- 5prezervativul rupt, postinor 2.. sarcina?
- 7Sarcina?
- 9POSTINOR 2 SI INTARZIEREA MENSTRUATIEI A 2 luna dupa ce in prima luna a venit
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 9Prezervativ rupt in timpul actului sexual
- 0prezerativ rupt
- 3Ajutor s-a rupt prezervativul si nu am luat pastila !!!!
- 8este posibil sa fiu insarcinata?
- 0Sex neprotejat in a 6a zi de ciclu fără ejaculare
- 6incident neplacut cu prezervativul
- 0S-a rupt prezervativul.
- 1Prezervativ rupt
- 1Prezervativ rupt! Menstruația întîrzie!
- 0Problema sex
- 6Problema
- 9Sunt însărcinată?
- 4Ajutooooor ! Prezervativ rupt !
Mai multe informații despre: prezervativul rupt prezervativul ramas in vagin ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: