Problema minora dar incomoda
Domnule doctor la varsta de 17-18 ani la indrumarile dermatologului am luat timp de 8 luni pastilele Roacutane contra acneei. Am scapat de aceasta dar de atuncea buza de jos imi este tot timpul uscata, acum avand 25 de ani. Nu este o problema grava, dar este asa de incomoda, am fost la 2 dermatologi care mi-au spus ca au recomandat acelasi tratament cu Roacutane, dar ca eu sunt singului caz de acest gen. In toti acesti ani am folosit de la cele mai scumpe balsamuri pana la cele mai ieftine ( tin sa precizez, la schimbarea fiecarui balsam am 3 zile in care buza de jos nu se exfoliaza, dupa aceste 3 zile incepe iar). Am folosit de altfel retete indicate de diverse persoane ( parinti, doctori, rude) cateva din acestea, vitamina E, crema de galbenele, grasime de peste ( la fel am cele 3 zile de usurare dupa care o iau de la capat). Tin sa precizez ca nu imi salivez buzele si nu imi trag de pielite chiar daca este greu de crezut si chiar si de stapanit, reusesc sa imi impun aceste lucruri. Va rog ajutatima pt ca mam saturat sa merg cu balsamu dupa mine fie ca e canicula sau viscol afara, si sa fiu nevoit sa il folosesc la maxim o ora. O zi buna va doresc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Iritatie cu cojite
- 0Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica