Problema Penetrare
Am incercat acum 1 saptamana sa fac dragoste cu prietena mea si mi s.a intamplat un lucru foarte ciudat
Avea o pasarica foarte micuta si stramta si nu reuseam nici cum sa o penetrez nici macar cu, capul penisului.Pur si simplu gaura ei era prea mica.Nu am folosit lubrifiant doar ca ea era deja era excitata si era uda si ma gandeam ca e destul.Dar data viitoare voi folosi lubrifiant dar nu stiu daca asta este solutia.
Nu stiu nici ce pozitie sa folosesc sa fie mai favorabil pentru penetrare pentru inceput.
Am auzit de nu stiu ce metoda cu degetul sa fie mai usor sa nimeresti vaginul.
Astept niste sfaturi
Avea o pasarica foarte micuta si stramta si nu reuseam nici cum sa o penetrez nici macar cu, capul penisului.Pur si simplu gaura ei era prea mica.Nu am folosit lubrifiant doar ca ea era deja era excitata si era uda si ma gandeam ca e destul.Dar data viitoare voi folosi lubrifiant dar nu stiu daca asta este solutia.
Nu stiu nici ce pozitie sa folosesc sa fie mai favorabil pentru penetrare pentru inceput.
Am auzit de nu stiu ce metoda cu degetul sa fie mai usor sa nimeresti vaginul.
Astept niste sfaturi
1 comentarii
Buna ziua,
Exista posibilitatea sa fie o conditie medicala, numita sinechie vulvara (nedeschiderea labiilor mici), care nu a fost diagnosticata/tratata la timp. In orice caz, inainte de toate, pentru a nu ajunge in situatii neplacute/dureroase recomand un control ginecologic.
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Exista posibilitatea sa fie o conditie medicala, numita sinechie vulvara (nedeschiderea labiilor mici), care nu a fost diagnosticata/tratata la timp. In orice caz, inainte de toate, pentru a nu ajunge in situatii neplacute/dureroase recomand un control ginecologic.
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Prea mult sex si prea mult timp excitat
- 1Sora mea
- 2Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 6Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex