probleme ale pelii
De peste 3 ani de zile pe fata, minii, decolteu (zone expuse mai tare la soare), pielea este f sensibila si parca se desprinde de pe carne, dureroasa la spalat si sters.Deseori se sparg venisoarele si apar vanatai mai mari sau mai mici in functie de cat sanse a curs sub piele.Trebuie sa recunosc ca nu am tratat nici o data pielea cu creme de nici un fel.Medici la care m-am adresat au strans din umeri, ba ca este prurit (pronuntia nu stiu daca este corecta)dar nu mia recomantat nici un fel de unguiet.De 5 ani fac tratament pentru Policitemia vera cu Hydrea 500 mg si milurit 300 mg. Mi s-a spus de uni ca este legat de acesata boala, lucru ce eu nu-l cred.Fiind ceva dependent de Policitemia vera ar tremui sa fie pe tot corpul nu numai in aceste zone unde pielea a fost expusa mai mult la soare, fiind uscata. Daca ies la soare neprotejata imediat ma inrosesc ca racul. Am folosit de la mine putere o crema de galvenele, dar si asta mai rar.Va rog ce ma sfatuiti sa fac fac? In zona nu sant medici pe specialitate. PS Ma inrosesc repede si tare la emotii, stare de nervi.Multumesc respectos
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Iritatie cu cojite
- 0Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica