Probleme cu alcoolul

28-08-2005
cristian.crangasu
Nu este medic/terapeut
cristian.crangasu
va rog! ma poate ajuta cineva cu informatii despre consiliere in problema alcoolului? ma intereseaza si organizatii specializate pe acest gen de problema. va multumesc pentru ajutorul acordat si sa aveti pace!
4 comentarii
0
28-08-2005, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
In majoritatea cazurilor cei care consuma alcool in cantitati excesive o fac ca pe o cale de "scapare" de problemele cu care se confrunta, care de multe ori sunt mai profunde decat par la prima vedere. De aceea sunt de parere ca cea mai potrivita consiliere pentru aceste persoane este psihoterapia individuala si de grup, inclusiv consilierea membrilor familiei (a partenerului de viata). Desigur ca acestea trebuie sa fie dublate in cazurile grave de medicatie care sa ajute la dezintoxicare.
In privinta organizatiilor specializate: nu stiu din ce oras esti tu. Eu am cautat putin cu Google si am vazut ca exista asemenea asociatii si prin orasele din tara. Eventual intreaba in orasul tau pe medicii de la spitalul/sectia de psihiatrie.
0
23-11-2008, ora 23:18
olimpia71
Nu este medic/terapeut
olimpia71
Alcolismul e o boala/ bucurie si necaz, niciodata nu sant treaz, Daca esti baiat destept lasate dea-cest obiect;ca imbatranesti mai frate/si ataci la sanatate/Si-i inebunesti pe cei din jur/sti ca nui de bun agur/o duhoare de alcool/este puiul Dracilor. iti urez /sa fi BARBAT/SA MAI BEI /DAR NU FII BEAT//////
0
18-01-2010, ora 14:57
readyfile
Nu este medic/terapeut
readyfile
Intra, te rog, pe site-ul http://forum.romedic.ro/prod/Alcoolism, _depresie, _anxietate_037268.html. Cred ca ce am postat acolo ti se poate potrivi si tie si te va ajuta in mod clar.
0
23-10-2010, ora 15:26
anca_gaby
Nu este medic/terapeut
anca_gaby
buna ma numesc anca si am 18 ani.ca si majoritatea tinerilor din ziua de astazi am avut si eu problema cu alcoolul.in familia mea s-a consumat alcool si inca se consuma.sincer sa va zic...o sa ma credeti alcoolica :) poate am fost dar nu mai sunt.de pe la 12 ani am prins gustul bauturii si pana pe la 17 ani jumate am consumat intruna.bineinteles ca nu in aceleaasi proportii, chiar deloc mici insa 3-4 ani de zile, zi de zi...am ajuns in spetembrie 2010 si am descoperit pe spatele meu niste pete albe...din ce in ce mai multe..am citi pe net si mi'am dat seama ca ficatul meu este afectat, inca nu am avut curajul sa merg la medic insa o voi faCE cat de curand. renuntati la alcool nu gasiti scapare in consumul de alcooc pentru ca in afar de placere mai ofera si suferinta, boli.sper sa luati in considerare comm meu si pentru cei consumatori de alcool un control la medic v-ar face sa renuntati usor stiindu'va in pericol sanatatea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pot să beau alcool dacă iau medicamente?
  • Alcoolul, femeile și disponibilitatea sexuală
  • MIT: O tărie consumată înainte de masă crește pofta de mâncare
  • MIT: Cafeaua combate mahmureala
  • MIT: Alcoolul te ajută să dormi mai bine
  • Exercițiile de aerobic pot proteja ficatul de efectele consumului cronic de alcool
  • Consumul moderat de alcool - chiar atât de benefic pe cât credem?
  • Un nou tratament pentru dependența de alcool
  • Consumul cronic de alcool inhibă absorbția unor vitamine esențiale
  •