probleme cu auzul

29-05-2006
lavy
Nu este medic/terapeut
lavy
buna ziua.
Am 18 ani si de foarte mult timp am probleme cu auzul, nu aud de urechea dreapta. Foarte mult timp am tinut ascuns acest lucru desi uneori aveam probleme pe tema asta.Nu stiu exact ce am dar cred ca am timpanul spart pentru ca atunci cand eram mica m-am lovit la cap la spate tot in partea dreapta si cred ca e de atunci.Am fost la un medic dar sunt dintr-un oras mai mic si acel medic nu prea mi-a dat atentie, nici nu s-a uita bine la mine, mi-a pus diagnostic de hipoacuzie si mi-a dat piracetam spunand ca daca nu imi revin sa merg pentru a ma trimite sa imi fac aparat auditiv.Tratamentul l-am luat dar tot nu mi-a revenit si nici nu m-am mai dus la acel medic pt ca nu prea am incredere. As vrea sa stiu daca se poate trata cumva fara a fi nevoie de aparat auditiv.
Multumesc.
6 comentarii
1
18-09-2006, ora 00:00
andree
Nu este medic/terapeut
andree
Buna! Iti recomand sa faci un consult O.R.L. si cel mai bine si un examen R.M.N. (Rezonanta electromagnetica, nu iradiaza).
Sanatate!
Andreea
0
22-09-2006, ora 00:00
moldvladimir
Nu este medic/terapeut
moldvladimir
Buna ziua. Am 26 de ani si de mult timp am probleme auzul, nu aud prea bine cu urechea dreapta am fost la doctor si mi-a spus ca am hipoacuzie si eu nu prea lam crezut.Pt ca eu de fiecare data am momente cand aud bine si nu audbine deci daca tin narile apasat si suflu cu gura inchisa aud apoi dupa cateva zile iar nu mai aud care poate sa fie cauza?.mi-a spus ca pun aparat auditiv, dar nu vreau asa ceva nu este vorba de rusine ci de faptul ca daca il pun nu mai aud deloc trebuie sa ma invat cu el si e mai rau. Va multumesc.
0
10-04-2008, ora 00:00
ElenaSirbu48
Nu este medic/terapeut
ElenaSirbu48
de obicei cand faci treaba aia cu narile se infunda urechea.probabil ai o deviatie de sept..adica nasu stramb chiar daca nu se vede.ai nasul infundat deseori?oricum du-te la un orl-ist profesionist(nu unu care cauta sa vanda proteze).S-ar putea sa fie de la asta si trebuie sa faci o operatie pt corectarea deviatiei de sept si poti sa scapi de problema.
Numai bine.
0
29-03-2010, ora 23:45
radius
Nu este medic/terapeut
radius
Lavy, tiuitul este tot la urechea dreapta (cu care nu auzi)? Consulta un ORL-ist sau mai bine un doctor specializat in urechi. Daca tiuitul e la urechea buna (stanga) atunci poti avea si alte probleme. Piracetamul nu strica dar nici nu vindeca. Iti propun teste de specialitate (audiograma, potentiale evocate, RMN, etc.), odihna, dieta (fara sare).
0
29-03-2010, ora 23:48
radius
Nu este medic/terapeut
radius
moldvladimir, consulta un medic specialist (ORL) si roaga-l sa faci o Tomografie sau RMN. Este posibil sa ai probleme cu canalul Eustacian sau o deviatie de sept. Pe RMN ar trebui sa se vada asta. Momentan iti propun sa excluzi posibilitatea unui handicap si protezarea urechii.
0
18-04-2010, ora 14:06
iondan
Nu este medic/terapeut
iondan
cauta la spitalul militar central bucuresti pe dr.DAVID LUCIAN, sectia orl, este poate cel mai bun dr de urechi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.