hipoacuzie?
baietelul meu are varsta de 5 ani si de ceva timp incoace am observat ca are probleme cu auzul. ne-am jucat un joc prin care eu ii spuneam cuvinte in soapta si el trebuia sa imi spuna ce am zis. am observat ca le nimereste din ce in ce mai putin. nu stiu ce sa fac. asa a procedat si medicul de familie si a zis ca totul e ok. sunt din bistrita si nu prea avem cabinete orl. va rog sa-mi spuneti ce sa fac. va multumesc.
2 comentarii
numai un medic ORL.. dupa ce o sa excluda prezenta dopurilor de ceara. dupa un control ca sa excluda prezenta polipilor mariti.. si dupa O timpanograma la ureche o sa va zica daca este ceva alarmant sau NU.
da, intradevar domnule doctor aveti dreptate. am fost astazi la un consult orl si mi-a spus d-nul doctor ca are vegetatii si trebuie operat pentru ca ii apasa pe canalul auditiv. saptamana viitoare o sa ii faca interventia chirurgicala si daca nu se remediaza problema o sa ii fac si o timpanograma. sper sa nu fie cazul. va multumesc foarte mult.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14dificultati de auz
- 5dopuri de ceara la copil
- 4ce sa fac ca sa mi recapat auzul?
- 5probleme serioase cu auzul.
- 22Hipoacuzie neurosenzoriala medie bilaterala - imi puteti explica in detaliu despre ce e vb?
- 8Tratament hipoacuzie
- 4probleme cu auzul
- 4Am urechiile infundate si nu mai aud
- 0hipoacuzie la fetita de 4 luni
- 0Hipoacuzie urechea stanga
- 5Hipoacuzie bilaterala
- 3Am cartilajul moale la urechi si nu aud bine
- 0hipoacuzie mixta severa us;hipoacuzie neurosenzoriala medie ud
- 4Un sfat, va rog, ce analize si ce medic trebuie sa consult in continuare ?
- 1Hipoacuzie cauzata de angina?
- 1Hipoacuzie neurozensorială severa progresivă
- 2Hipoacuzie bilaterala- cu o singura proteza
- 1Hipoacuzie urechea stanga
- 1Hipoacuzie de transmisiei bilaterala (ușoară)
- 0Baietel de 1, 5 ani nu răspunde când este strigat și nu arata cu degetul
Mai multe informații despre: Hipoacuzia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: