Probleme cu erectia | Forumul Medical ROmedic

Probleme cu erectia

10-07-2016
Marean22
Nu este medic/terapeut
Marean22
Salutare, am 15 ani si am o problema destul de enervanta cu erectia. Cand penisul este in erectie puternica, acesta nu mai poate fi miscat si ramana intepenit in sus, lipit de burta. Chiar nu stiu cum as putea rezolva problema.
9 comentarii
2
10-07-2016, ora 14:34
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,

Este normal ca la varsta ta erectia sa fie foarte puternica si penisul sa stea in acea pozitie. Nu ai ce sa faci in aceasta situatie si incearca sa nu transformi asta intr-o problema.
0
10-07-2016, ora 23:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sunt sute de tineri pe forum care de 10 ani incoace scriu ca masturbarea le-a produs anxietate, depresie, impotenta.

Fiti prudent ce faceti cu sanatatea dv. !
0
11-07-2016, ora 01:14
Marean22
Nu este medic/terapeut
Marean22
Multumesc pescaru valentin, stima si respect.
0
13-07-2016, ora 12:13
drakos
Nu este medic/terapeut
drakos
Clara, eu apreciez implicarea ta pe forum si consider ca ajuti foarte multi oameni. Dar nu pot sa inteleg de ce esti asa contra (obsesiv) masturbarii si anticonceptionalelor. Adica e ok sa ai propria parere, dar la tine pare ca lupti efectiv contra lor.
Nici nu a zis baiatul nimic despre masturbare.
Personal consider ca masturbarea e o experienta pe care trebuie sa o cunoasca oricine si, mai mult, trebuie sa faca parte din viata privata a oricarei persoane.
Sigur, e posibil sa exagerezi si cu masturbarea, dar riscul de a exagera este valabil in orice privinta.
Voiam sa-ti dau feedback-ul meu intr-o maniera cat se poate de pacifista.

@Marean
Erectia ta este perfect normala. Bucura-te de ea! Responsabil!
;)
0
13-07-2016, ora 13:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ drakos

Deoaresce, de 9 ani, de cand citesc acest forum, au intrat sute de mesaje de tineri care s-au masturbat si au facut depresie, anxietate, impotenta.

Nu pot sa va desenez treaba asta. Dati singuri cautare dupa cuvintele m-am masturbat si vedeti ce rezultate aveti numai pe Romedic.

Depresia si Anxietatea sunt boli care in majoritatea cazurilor sunt pe viata, nu sunt stari de spirit de moment.

Impotenta nu e o boala feminina. Nu m-a pasionat subiectul. Am cunostinte care nu au scapat de ea de zeci de ani.

Ce treaba am eu sa pun la inima ca se imbolnaveste eventual pe viata cineva care se madturbeaza ? Sa fie sanatos !

Las, ca stiti voi mai bine decat sutele de marturii de pe forum. Tinerii din ziua de azi sunt mai destepti. Nu-i problema mea.

Problema mea e ca am fost bombardata eu pe privat cu peste 100 de mesaje de la cei care deja se imbolnavisera si nu mai stiau ce sa faca. Dadeau din colt in colt.

Eu nu sunt carne de tun ca se masturbeaza unii. Treaba lor. Fiecare sa-si poarte bolile lui si sa si le asume. Atat de tare am fost bombardata de-a lungul timpului cu acest subiect incat imi face rau.

Unde am scris eu cuvintele "sunt impotriva masturbarii" ? Cititi cu atentie domnule @ drakos. Am scris ca au scris pe forum tineri care s-au imbolnavit. Punct. Fiecare sa faca ce-o stii cu viata lui.
0
13-07-2016, ora 14:53
drakos
Nu este medic/terapeut
drakos
In primul rand vreau sa-mi cer scuze pt tonul meu prea familiar. In al doilea rand vreau sa-mi cer scuze daca v-a deranjat remarca mea. Sincer nu voiam sa va supar.
Doar mi-am exprimat parerea mea sincera.
Eu nu cred decat in studii stiintifice, iar studiile stiintifice nu asociaza masturbarea cu anxietate, depresie, impotenta.
Pe forum apar multi tineri cu probleme, pentru ca asta e menirea forumului. Ei (tinerii) nu sunt in masura sa aprecieze daca masturbarea le-a determinat vreo afectiune. Nu au cunostinte medicale de specialitate. Suntem construiti genetic sa facem asocieri, sa cautam cauze si sa ne explicam lucrurile cum putem mai bine. Dar asta nu inseamna ca rationamentele noastre sunt intotdeauna adevarate. Majoritatea tinerilor se masturbeaza. Unii au anxietate, depresie. Unii au probleme de potenta mai tarziu. Dar asta nu are nicio legatura cu faptul ca s-au masturbat.
Astfel de asocieri gresite pot face rau. Uitati cazul mamelor care nu-si mai vaccineaza copiii de frica autismului.

In plus, pe tinerii care se masturbeaza, au o viata sexuala normala si nu scriu pe forum nu-i luam in considerare? Aia sunt mai multi.

Revin insa la ideea principala: nu exista dovezi stiintifice care sa asocieze masturbarea cu anxietate, depresie, impotenta.
Iar astea sunt subiecte foarte importante. Ca urmare sunt intens studiate.
0
13-07-2016, ora 17:41
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Exista carti de profil despre vizionarea materialelor porno si masturbare. Cum si de ce provoaca ele aceste boli. Sincer chiar nu ma intereseaza. Fiecare citeste ce vrea. Fiecare face ce vrea.
1
14-07-2016, ora 22:37
david90
Nu este medic/terapeut
david90
@drakos: Nu exista dovezi stiintifice care sa asocieze masturbarea excesiva cu anxietatea, depresia, impotenta, etc, fiindca nu s-au facut studii clinice controlate privind frecventa masturbarii(sau a activitatii sexuale in general), asa ca ne bazam doar pe anecdote...(si nici nu cred ca se va face candva un astfel de studiu, din motive lesne de inteles) Dar ca in cazul oricarei activitati, masura face diferenta...

Iar in cazul vaccinarii, ca tot adusesi vorba, anumite vaccinuri chiar au fost asociate cu aparitia autismului, scrie pana si in prospectul lor la posibile efecte adverse, asa ca, mi se pare justificata reticenta parintilor fata de vaccinuri.Ba mai mult, in SUA, exista chiar medici care isi risca cariera pentru a le vorbi oamenilor despre aceste dedesubturi ale industriei vaccinurilor...
Ba chiar unii sunt specialisti in imunologie, cum e cazul Dr. Tetyana Obukhanych, care are un copil nevaccinat.
Biochimistul Shane Elisson are 4 copii nevaccinati, iar exemplele pot continua...
1
14-07-2016, ora 23:09
david90
Nu este medic/terapeut
david90
p.s. Daca vaccinurile sunt atat de sigure si eficiente pe cat se spune, atunci parintii care isi vaccineaza copiii ar trebui sa stea linistiti, daca odraslele lor sunt in preajma altor odrasle nevaccinate, ca doar sunt protejati de vaccin(de sistemul imunitar)...ori ba...Fiecare parinte ar trebui lasat liber sa aleaga sa-si vaccineze sau nu progenitura, si sa-si asume alegerea facuta.Ca doar suntem oameni, nu turme de animale care traiesc cativa ani dupa care sunt sacrificate...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: