probleme cu intestinul

14-01-2009
eu doar eu
Nu este medic/terapeut
eu doar eu
De cam dou saptamani sau poate trei am foarte multe gaze intestinale.Nu prea stiu din ce cauza provin.Cred ca sunt de la alimentatie:nu mananc paine de vreo 2 luni, nu beau nici un fel de suc de 6 luni, dar am mancat mai mult mancari reci si am evitat ciorbele.Dar ieri am mancat supa si nu am observat diferenta.Ar fi vreu mod sa mi se opreasca aceste gaze.Va rog frumos ajutati-ma si dati-mi un sfat.
2 comentarii
0
14-02-2009, ora 07:13
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Buna dimineata!

Dumneavoastra suferiti de meteorism abdominal, care determina o flatulenta mai mult sau mai putin persistenta. Nu trebuie decat sa luati un produs care se cheama Sab Simplex suspensie sau capsule. Daca luati capsule, trebuie sa masticati 2 cps in timpul mesei de 3 ori pe zi, la fiecare masa principala (dejun, pranz si cina...se poate lua si de mai multe ori pe zi; Sab simplx contine o substanta pe nume dimeticona, substanta inerta, nu provoaca reactii adverse la doze mari si nici la cele foarte mari, as putea spune ca este total lipsita de reactii adverse). In cazul in care gasiti suspensie, trebuie sa luati 45 de picaturi tot de 3 ori pe zi, in timpul mesei.

Numai Bine si Insanatosire grabnica.
0
14-02-2009, ora 08:33
needhelp
Nu este medic/terapeut
needhelp
multumesc pt raspuns Nick.
acum am putina infectie la un molar si mi-a prescris doctorul Rovamycine, dar nu merge dupa a doua pastiluta a inceput sa ma doara, ca o usturime, nu inteleg.sunt asa de puternice medicamentele acestea
cu greu m-am obisnuit cu biseptolul dar am respectat si reteta doctorului si am luat si Activit totodata pt protectie si tot am probleme.nu eram asa inainte dar parca si medicamentele erau altfel
nu stiu ce sa fac :(
Adaugă un comentariu / răspuns