Probleme cu Penisul

28-09-2015
nicu777
Nu este medic/terapeut
nicu777
Buna ziua/seara.

Problemele mele sunt:

- nu ma mai trezesc cu penisul tare/sculat dimineata.
- nu mi se mai scoala penisul in timp util dupa primul numar (adica trebuie sa astept undeva la 30 minute o ora ca sa se scoale din nou ).

Ma masturbam inainte de 2-3 ori pe zi, dar de vreo luna o data la 2-3 zile.
24 comentarii
0
28-09-2015, ora 01:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poti sa faci si anxietate sau depresie care sunt niste boli psihice daca te masturbezi.
De ce nu va potoliti cand vi se spune sa nu mai faceti asta ?
Parerea mea e ca ai scapat ieftin. Anxietatea si depresia sunt niste boli extrem de grele. Multi care fac atacuri de panica ajung cu salvarea la urgenta saptamanal.
Mergi la Urolog, vezi de te poate ajuta si daca ai bani la niste sedinte la psiholog.
Iti mentionez ca noi care va citim topicurile suferim cand va imbolnaviti pentru ca nu ascultati.
Iti doresc din tot sufletul sa iti treaca.
0
28-09-2015, ora 02:46
nicu777
Nu este medic/terapeut
nicu777
Sa stai langa o femeie in pat atingando si sarutando 20 de minute si sa nu ti se mai ridice, crezi ca e ieftin ? :)
0
28-09-2015, ora 03:33
greta2014
Nu este medic/terapeut
greta2014
Ai uitat sa mentionezi un lucru extrem de important, cati ani ai?
Ca de ai 60-70 de ani mi se pare a fii ceva normal. Deci, ce varsta ai?
0
28-09-2015, ora 05:48
nicu777
Nu este medic/terapeut
nicu777
30 de ani
0
28-09-2015, ora 09:40
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua "Nicu777". Este foarte probabil ca masturbarea pentru perioade indelungate si de mai multe ori pe zi sa fi dus la o anumita obisnuinta a organismului cu acest tip de stimulare. Este nevoie de o perioada de timp de reacomodare cu stimularea specifica unui act sexual normal. Lipsa erectiei de dimineata poate sa aiba mai multe cauze. Recuperarea intarziata dupa primul act sexual este in stransa legatura cu "antrenamentul", cu conditia fizica, cu starea de sanatate, cu varsta.
Toate aceste lucruri trebuie discutate cu un sexolog, pentru a se vedea care sunt cauzele si solutiile potrivite.

Atentionare!
Fiecare persoana este unica. Desi facute cu bune intentii, recomandarile altor persoane pot fi nepotrivite situatiei Dumneavoastra. Ceea ce a functionat in cazul altora poate sa nu fie potrivit in cazul Dumneavoastra.
Autodiagnosticarea si autotratamentul pot dauna sanatatii.
Singurul in masura sa schimbe tratamentul este medicul curant, care cunoaste in amanunt situatia si simptomele.
Daca nu sunteti multumit de medicul care va trateaza puteti cere oricand o a doua opinie medicala.

Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
0
28-09-2015, ora 10:00
hipoadin
Nu este medic/terapeut
hipoadin
Posibile cauze; probleme neurologice, psihice(desi putin probabil), apneea de somn, hormonale(tiroida, diabet), cardiovasculare, prostata, stres, etc...
0
30-09-2015, ora 03:46
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
In ce priveste ce a scris clara_p, daca Parintii Bisericii ar fi scris negru pe alb "masturbarea produce boala", ar fi avut scuza fideismului. Dar din moment ce Parintii Bisericii nu au scris niciodata asa ceva, este vorba de mitomanie erotica, ea este obsedata de faptul ca altii se masturbeaza, desi nici Biblia si nici facultatile de medicina corect acreditate nu condamna masturbarea.

Ma intreb la ce specie de estropiati s-o fi aplicand moralitatea de tipul "nu ai voie sa faci sex inainte de casatorie, ai voie sa faci sex doar in cadrul casatoriei, iar masturbarea e interzisa"?

Ideea ca masturbarea ar produce boli psihice este un mit medical, discreditat de ani de zile si poti sa bagi mana-n foc ca cei care il proclama sunt fie fanatici religiosi, fie bolnavi psihici, fie ambele.
0
30-09-2015, ora 11:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Bolnav psihic esti tu care trimiti oamenii sa isi faca rau. De acum incolo sa le rezolvi tu impotenta, anxietatea, depresia si celelalte tulburari de ordin sexual ale celor ce scriu disperati pe acest forum ca s-au masturbat si nu isi mai revin. Nu numai sa ii imbolnavesti cu sfaturile tale.
0
30-09-2015, ora 14:42
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Da un tratat medical din ultimii 25 de ani care zice ca tine sau conchidem ca suferi de delir mistic. Tratatul trebuie sa fi fost publicat de o editura medicala de prestigiu si sa nu fie pe subiecte pseudostiintifice cum ar fi homeopatia sau Ayurveda.

Si dupa ce-l dai mentioneaza trei facultati de medicina corect acreditate din SUA la care se preda ca masturbarea produce impotenta, anxietate si depresie. Bineinteles citand dovezile pentru acest lucru, ca nu te vom crede pe ochi frumosi ca se preda asa ceva acolo.

Bibliografie:

http://goaskalice.columbia.edu/answered-questions/dr-do-diddle-pre-med-masturbation-and-productivity

http://www.med.umich.edu/yourchild/topics/masturb.htm
0
30-09-2015, ora 15:00
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
In SUA masturbarea nu mai este considerata problema psihiatrica incepand cu DSM II (1968). Sursa: http://books.google.com/books?id=YlBQ8G56X7YC&pg=PA12
0
30-09-2015, ora 15:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tu intai ii rezolvi pe cei care s-au imbolnavit daca ai capacitatea de a studia atat. Fa ceva constructiv pentru societate.
0
30-09-2015, ora 15:25
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Dupa cum am afirmat mai sus americanii au incetat in mod oficial sa considere masturbarea drept problema psihiatrica cu aproape jumatate de secol in urma. Deci matale esti cu cel putin jumatate de secol inapoiata din punct de vedere stiintific si medical.

Nu m-a pus nimeni sa le pun diagnostice, eu am rezumat informatia stiintifica de incredere provenita din surse de buna reputatie. Dar ar fi cazul sa incetezi sa mananci rahat cu polonicul, pentru ca nici medicii (ca breasla), nici psihologii (ca breasla) si nici Parintii Bisericii nu te sustin in delirul tau ca masturbarea ar produce impotenta, anxietate si depresie.

Cine vrea tratament medical se duce la medicul de familie si cere trimitere la specialist. Atat ca niciun medic aflat in deplinatatea facultatilor mentale nu va prescrie tratament medical contra masturbarii.

Iar a comunica oamenilor consensul medical mi se pare un lucru constructiv, mai ales cand exista atatia neghiobi care se informeaza doar de pe radio sant si pe urma insira aberatii de forum.
0
30-09-2015, ora 16:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Care este cauza imbolnavirii baiatului din prima postare ?
0
30-09-2015, ora 16:29
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Eu nu l-am consultat si nici nu sunt medic, asa ca nu-mi dau cu presupusul despre cauza imbolnavirii.

In schimb tu iei de bune aberatiile debitate de neghiobii care s-au informat doar de pe radio sant, pe care le consideri ceva intre diagnostice valabile si fapte stiintifice constatate obiectiv. Ori asta nu demonstreaza decat totala ta incompetenta intelectuala.

Inca o data, conform stiintelor medicale "masturbarea produce impotenta, anxietate si depresie" poate fi calificat in doua moduri: pseudologie sau delir.
0
30-09-2015, ora 18:25
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Ca dovada ca nu fabulezi ti-am cerut sa dai un citat dintr-un tratat medical recent care zice ca tine. Diferenta este ca eu stiu ca acest lucru este imposibil: indiferent cate biblioteci ai frecventa si cati profesori universitari ai intreba, tot nu poti da ceva ce nu exista. Eventual din tratatele medicale din secolul XIX ai putea da astfel de citate, dar nu asta ne intereseaza, pentru ca ele au fost aruncate la lada de gunoi a istoriei medicinii. Azi nu se mai trateaza bolile ca-n secolul XIX si ce era considerat consens medical cu privire la masturbare in secolul XIX azi este considerat ideatie bizara. Stiintele medicale n-au ramas in stadiul de Sandu Napoila, intre timp s-au facut cercetari privitoare la masturbare si s-au acumulat statistici cu privire la cate procente din populatie o practica si odata cu impunerea medicinii bazate pe dovezi miturile medicale privitoare la masturbare au fost abandonate.
0
30-09-2015, ora 20:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Inca o intrebare
Crezi ca daca baiatul nu se masturba de 2-3 ori pe zi se mai imbolnavea ?

Raspunde la obiect si lasa gargara. Pe mine ma intereseaza un singur lucru. Ca cei care au probleme de sanatate si scriu pe Romedic sa fie ajutati si sprijiniti sa si le rezolve.

Restul postarilor le consider umplutura.
0
30-09-2015, ora 22:14
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Ideea ca masturbarea ar produce efecte negative (boli) daca nu este obsesiv-compulsiva (ceea ce se intampla in cazuri extrem de rare) este considerata ideatie bizara in medicina actuala. In general sarlatanii medicali umplu capetele naivilor cu astfel de prostii pentru a-i tapa de lovele.

Eu astept in continuare sa-mi dovedesti ca ma insel prin a gasi un tratat medical recent care afirma ce-ai afirmat tu mai sus, dar iti pot spune dinainte ca n-ai nicio sansa sa gasesti un astfel de tratat medical.

De aceea atitudinea ta pe acest forum poate fi cauzata de mitomanie erotica (pseudologia fantastica produsa de obsesie sexuala pe invers, adica obsedata de puritate) sau de delir (psihoza) sau pur si simplu esti un rebut al scolii romanesti care ne face tara de rusine in strainatate prin a bate campii despre medicina pe forumuri.

Ti-a spus si un psiholog care lucreaza pentru un spital de psihiatrie sa nu mai amesteci credintele tale religioase cu diagnosticele medicale si sa nu te mai bagi ca musca-n lapte la a decide in locul medicilor care sunt cauzele bolilor altora si sa nu mai tii mortis sa le schimbi medicatia prescrisa de medici, dar esti prea rudimentara din punct de vedere mintal ca sa-ti insusesti acest sfat.

Faptul ca tu nu esti intreaga la minte nu-ti da dreptul sa-ti bati joc de vietile altora jucandu-te de-a Dumnezeu. Iar faptul ca altii care nu sunt intregi la minte te apreciaza nu este o dovada ca ai vorbi cu sens sau ca ai face ceva cu cap pe acest forum.
0
30-09-2015, ora 22:55
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu ai raspuns la intrebare.
0
30-09-2015, ora 23:38
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Ideea e ca te doare fix in pix de tratate medicale, facultati de medicina, cercetare medicala, stiinte medicale si psihologie. Tot ce te intereseaza este sa-ti propagi revelatia personala ca masturbarea produce boli mentale, desi acest punct de vedere a fost aruncat de mult la lada de gunoi a istoriei stiintelor, atat de catre medici cat si de catre psihologi. Sfaturile tale medicale sunt date din boala mentala si plac altor bolnavi mentali pentru ca le plac elucubratiile scornite din delir. Contributia ta este de a le valida prejudecatile, a le incuraja delirul si de a-i impinge sa renege sfaturile medicale primite din partea celor competenti sa puna un diagnostic. In acest fel ei in loc sa se trateze la medici care au studiat pentru asta ajung pe mana unor escroci (sarlatani) medicali care le promit ca daca se lasa de masturbare vor fi superpotenti si scutiti de a mai face vreodata depresie, psihoza si anxietate, ceea ce ar putea constata si singuri ca nu e adevarat daca nu ar avea mintea afectata de boala mentala.

Poti demonstra ceea ce sustii cu citate din tratate medicale pe cat ai putut sustine cu citate din Parintii Bisericii ca ei ar fi scris "masturbarea produce boli". -*

(*modificat de admin)
0
30-09-2015, ora 23:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Fix in pix.
0
01-10-2015, ora 00:47
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
http://www.youtube.com/watch?v=zRkPU1fKchI
0
01-10-2015, ora 02:08
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
In ce priveste intrebarea ta analizata din punct de vedere logic vezi http://en.wikipedia.org/wiki/Vacuous_truth

Sau cum zic logicienii, falsul implica orice. Despre elementele multimii vide se poate predica orice, chiar si afirmatii reciproc contradictorii in acelasi timp. De ex. este adevarat ca am mancat toate legumele din farfurie si totodata ca le-am aruncat pe toate la gunoi, ambele sunt adevarate in acelasi timp din moment ce am mancat friptura, fara legume. Legumele din farfurie=multimea vida.

Rationament similar cu intrebarea pusa: daca ar fi mancat tort de morcovi de ziua lui nu s-ar mai fi imbolnavit.
0
01-10-2015, ora 09:30
romedic
Administrator Forum ROmedic
romedic
Stimati utilizatori,

Va rugam sa nu deviati de la subiectul discutiei. Pentru comentariile deviate de la subiectul initial va sugeram sa folositi zona Mesaje private.

De asemenea, va rugam sa nu jigniti ceilalti utilizatori.

Va multumim pentru intelegere,
0
25-02-2019, ora 23:05
Dinu_coptu
Nu este medic/terapeut
Dinu_coptu
Am facut sex protejat cu partenera mea acum doua zile si de atunci mi sa umflat pielea ce acopera capul penisului...eu zic ca e o iritatie care ar trebui sa treaca. Aveti ceva sugestii pt mine, va rog. Multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • Faloplastia - interventie chirurgicala pentru marirea penisului
 • Circumcizia la barbati
 • Mituri despre masturbare
 • Alternative la Viagra - pentru problemele de erecție
 • Exerciții pentru disfuncția erectilă
 • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
 • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
 • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
 • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
 •  
   
   
  Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
  Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.