probleme cu urechea stanga
buna ziua ma numesc claudia, am 33 de ani.de aproximativ un an am probleme cu urechea stanga.imi vajaie destul de deranjant si in acelasi timp am si o ameteala puternica.am fost la medicul orl ist.initial mi s-a spus ca am otita.mi s-a dat un tratament cu antibiotice, insa problema a persistat.am fost apoi la neurolog care mi-a prescris betaserc si bilobil forte.inainte sa incep tratamentul am fost la un alt medic orl ist care mi-a spus ca urechea e in regula nu are nicio problema si m-a sfatuit sa iau tratamentul prescris de neurolog si mi-a recomandat sa fac un rmn cerebral.inca nu l-am facut.am inceput tratamentul cu betaserc de o luna si inca nu mi-a trecut.am aceleasi simptome.va rog sa-mi dati un sfat daca se poate.nu stiu ce sa fac si unde sa mai merg.va multumesc!
2 comentarii
daca mai citeai ce am scris pe forum iti era clar ca fara un diagnostic corect nu este suficient sa ei tratament
trebuie sa cauzti si cauza...
1 poate fi de la Kg in plus, colesterol depus pe vase.. care duc la dereglari de circulatie cerebrala
2 poate fi de la probleme la coloana cervicala.. cu ICVB
3poate fi de la o tensiune foarte mica sau o vascozitate marita a sangelui
4 poate fi de la probleme renale
Primul pas trebuie sa.l faci la ORL.. dar nu nuami consult..ci tre sa faci audiograma si probe vestibulare
daca nu se fac in ambulator.. te internezi in clinica ORL pentru investigatii
dupa asta tre sa faci fund de ochi.. la oftalmo
acolo se vede starea vaselor sangvine cerebrale
dupa la interne verifici tensiune arteriala, starea rinichilor, ficat, inima..
trebuie sa cauzti si cauza...
1 poate fi de la Kg in plus, colesterol depus pe vase.. care duc la dereglari de circulatie cerebrala
2 poate fi de la probleme la coloana cervicala.. cu ICVB
3poate fi de la o tensiune foarte mica sau o vascozitate marita a sangelui
4 poate fi de la probleme renale
Primul pas trebuie sa.l faci la ORL.. dar nu nuami consult..ci tre sa faci audiograma si probe vestibulare
daca nu se fac in ambulator.. te internezi in clinica ORL pentru investigatii
dupa asta tre sa faci fund de ochi.. la oftalmo
acolo se vede starea vaselor sangvine cerebrale
dupa la interne verifici tensiune arteriala, starea rinichilor, ficat, inima..
va multumesc mult pt raspunsul dumneavoastra.cu siguranta sfaturile pe care mi le-ati dat imi vor fi de mare ajutor.nu am kg in exces, dar ma confrunt cu o spondiloza cervicala de cativa ani.s-ar putea ca asta sa fie cauza principala.oricum am sa urmez sfaturile dvs.va multumesc inca o data si va doresc multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.