Probleme erectie, apetit sexual

18-03-2019
Blazy7
Nu este medic/terapeut
Blazy7
Buna seara, de câteva luni am o problema care nu ma mai lasa in pace.

Pana acum 3 4 luni, nu am avut nici o problemă de ordin sexual, făceam sex oricand, oriunde, indiferent de cât de obosit eram. Iar acum 4 luni, am intalnit-o pe o fata căreia ii putem spune 1, toate bune si frumoase, sex non stop, investeam sentimente desii stiam ca ea nu isi dorește o relație si eram sex friends, totusi am continuat am investit din ce in ce mai multe sentimente ea din ce in ce mai putine până cand m-a afectat foarte tare iar într-o seara, în timpul preludiului nu am avut nici cea mai mica erectie, lucru care a fost de neimaginat si șocul vietii mele. Am plecat, iar ziua următoare m-am intalnit cu o fosta, sa ii spunem 2, am avut erectie din momentul in care am vazut-o, sexual nu a fost nici o problema, am avut erectie continua. După 1 săptămâna, am incercat din nou sa fac sex cu 1, unde am avut aceeași problemă, nu am avut o erectie si acolo s-a terminat totul.

Problema incepe acum, am cunoscut O alta fata, căreia desigur îi vom spune 3, am avut erectii repetate, în timpul preludiului am avut erectie continua, dar cand a venit momentul sa o facem, mi-a murit gandindu-ma la momentul când mi-a murit cu fata nr 1 si acolo s-a încheiat totul.

A mai trecut o saptamana, am intalnit-o pe fata nr 4, stiind problema cu erectia pt ca gândul că la fata nr 1 nu am avut, am luat Entran si nu am avut nici o problema chit ca ma gândeam la fata nr 1, au fost 3 4 zile in care nu am mai folosit Entran si totusi am avut erectii ca si cand as fi folosit, iar ieri am vazut-o pe fata nr 1 la munca, iar seara cand am incercat sa o fac cu fata nr 4 nu am mai avut erectie pt ca gândul la nr 1 nu ma lasa.

Ce este De facut?? Sunt disperat!!
5 comentarii
0
18-03-2019, ora 08:29
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Sunteți prea stresat și prea axatvpe performanta dv sexuala mergeți să discutați cu un psihisexolog, și dacă nu se rezolva faceți un consult urologic
1
18-03-2019, ora 23:01
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara
Exista de fapt o singura ”problema”: faptul ca viata dumneavoastra se invarte in jurul sexului/penisului (sau invers). Si, ceea ce trebuia sa se intample, caci mai devreme sau mai tarziu se intampla oricarui barbat, adica ati dat chix, va zguduit viata si a distrus singura ”ordine” pe care o stiati.
Ati aflat ca de fapt sunteti om, in afara de a fi barbat, si ca, orice om, aveti emotii, ganduri, sentimente, griji etc. si ca nu sunteti un robot/android care poate ”oricand, oriunde si cu oricine”.
Cuvantul cheie fiind ”sentimente”. Asta va cam dat peste cap. Si atunci cand apar sentimentele jocul se schimba, si degeaba incercati cu nr.2, nr.3, nr.4 s.a.m.d caci cheia nu este acolo.
Ganditi-va bine (cu capul de sus) ce s-a intamplat de fapt cu nr.1 si veti afla si care este solutia de iesire din aceasta situatie...
0
20-03-2019, ora 07:59
Blazy7
Nu este medic/terapeut
Blazy7
Chiar Nu Știu Ce sa spun, parca nu mai am nici un apetit sexual.
Dacă incerc sa Ma stimulez singur, am erectie deci clar nu este vorba de nici o problemă legată de asta.

Doar Ca libidoul este foarte scăzut, nu ma mai excită nimic.
1
20-03-2019, ora 09:18
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Organismul a intrat într-un mecanism de apărare: încearcă sa evite ceva ce ii provoacă neplăcere, iar soluția este scăderea dorinței sexuale. Lăsați puțin capitolul sex la o parte, încercați să vă ocupați de alte lucruri și activități astfel încât organismul să uite și să se “repare“. Nu vă mai stimulați singur căci asta nu rezolva problema, ba dimpotrivă.
0
12-04-2019, ora 09:41
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Oare de la “numarul 1” au mai existat sentimente in interactiunile tale sexuale Blazy? Daca nu prea au existat, nu e oare firesc sa fi influentat nivelul dorintei tale? Oare cat de bine ai reusit sa treci peste “socul vietii tale”, peste problema “de neimaginat” ce s-a petrecut cu “numarul 1”?. In cazul in care crezi ca ar fi posibil sa te afecteze si acum, discuta cu un psihosexolog

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: