Probleme erectie si ejaculare precoce

06-01-2015
xyzz
Nu este medic/terapeut
xyzz
Salut, am 18 ani. Intretin relatii sexuale cu prietena mea de aproximativ 2 luni. Pana acum am fost virgin. De masturbat pot spune ca ma masturbam cam des, cam prea des.
Problema este urmatoarea ejaculez mult mult prea repede iar erectia este destul de slaba in momentul in care trebuie sa incep 'Treaba'. Daca pana sa incep treaba totul este perfect, cand sa ma apuc ori termin mult prea repede, ori imi moare incet.
Cand zic ca ejaculez prematur, e vorba de cateva secunde de la penetrare. Mi se pare absolut anormal sa ejaculez la primul numar dupa aproximativ 10 secunde, si nu exagerez. Dau de cateva ori si cam atat. La al doilea numar exact aceeasi problema. D-abea de la al 3-a numar (Asta daca mai am cu ce) reusesc sa ajung la maxim 2 min.
Am incercat sa ma gandesc la altceva in timpul, sa fiu relaxat si am constatat ca moare...penisul. Daca ma gandesc la ea, la iubita, termin imediat.
Pana acum credeam ca e ceva normal, ca e o problema de natura psihica si imi trece daca sunt relaxat si nu ma gandesc la problema, dar se pare ca nu e chiar asa si nu merge nici asa. Am incercat si cu si fara prezervativ, aceeasi problema.
Uneori nu prea simt daca e in stare de erectie sau nu, si asta nu ca ar fi prea larga partenera, ca nu e, nu prea simt nici in general.
Voi ce m-ati sfatui sa fac ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Alternative la Viagra - pentru problemele de erecție
  • Exerciții pentru disfuncția erectilă
  • Ce înseamnă să ejaculezi prea repede?
  •