Ejaculare precoce, am 22 ani

17-05-2009
nicoleta22
Nu este medic/terapeut
nicoleta22
Iubitul meu sufera de ejaculare precoce. Are 22 de ani iar erectia lui nu dureaza mai mult de 2-3 minute din momentul inceperii actului sexual in sine. Imi puteti spune cum l-as putea ajuta?
E un subiect mai delicat si nu stiu cum pot discuta aceasta problema cu el fara sa inteleaga altceva
3 comentarii
0
29-05-2009, ora 07:54
aid
Nu este medic/terapeut
aid
toti barbatii au aceasta problema la inceput in momentul in care faceti ce stie omul sa faca mai bine preia tu fraiele munceste tu si lasal pe el sa stea daca mai inteles iar in momentul in care le simte ca i-i vine tu te opresti si i- lasi un pic pana trece acest moment dupa care reincepeti cand simte ca iar i-i vine repeti acelasi ritual ca sa zic asa maresti perioada de pauza in functie de el iar daca totusi nu ati reusit sa va opriti la timp mergeti fumati o tigara daca nu fumati mancati o inghetata iar dupa vreo 20 de minute va puneti iar pe treaba si repetati acelasi ritual ca sa zic asa daca nu i se ridica steagul inseamna catrebuie sa il lasi un pic mai mult de obicei se pot face mai multe partide de sex barbatii pot sa aiba chiar si 5-6 ejaculari in cadrul unei nopti furtunoase mai ales ca zici ca are 22 de ani trebuie sa ai rabdare si el sa aiba mare incredere in tine pt ca de obicei acesta e un lucru tabu pt baieti in timp o sa invete sa se abtina din ce in ce mai mult poti sa i-i spui ca nici un barbat la inceputul vitii sexuale nu a reusit sa stea mai mult toti la inceput au aceiasi problema numai ca unia nu se culca pe ia cum se spune ci o educa sar pute in schimb sa fie nezoie de multa practica si credema nu lua in ras cea ce ti-am scris sar putea ca dupa doua luni sa i-mi multumesti stiu ca nu t-iam dat un raspuns prea elevat dar e 6 dimineata cand scriu acest mesaj
0
06-06-2009, ora 13:24
Cuore
Nu este medic/terapeut
Cuore
Imi permit sa intervin
Daca te doreste f. mult si faceti sex(dragoste) rar, mi se pare normal sa se intample asa. Daca nu, atunci trebuie exersat. Da, doar atat ! Cu timpul poate o sa iti doresti sa nu-l mai tina atat !
De discutat...e fff delicat ! Barbatii sunt vanitosi; insa daca te iubeste veti pune la cale un plan "de bataie"
0
19-02-2013, ora 07:50
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Buna, exista mai multe modalitati prin care il poti sustine. am postat si altor persoane, citeste raspunsurile mele din profil, pe aceeasi tema. Iata un raspuns pe care l-am oferit si altor persoane:
Dacă penisul rămâne în stare flască după ejaculare atunci vorbim despre o ejaculare precoce care implică:
Anxietatea de performanţă - există o teamă ca nu cumva lucrurile să nu se sfârşească prea repede. Fiindcă acest lucru se întâmplă în mod repetat, stresul alături de aşteptări pesimiste accelerează procesele fiziologice.
Vă recomand tehnicile pentru controlul respiraţiei (respiri mai lent), relaxarea organismului si reformularea modului de gândire (aici este nevoie în general de un psiholog).

Apoi, după cum aţi spus mulţi dintre voi, hipersensibilitate şi reactivitate crescută la nivelul penisului, este corelată cu factorii psihologici pe care i-am descris mai sus.
Există câteva exerciţii care trebuie realizate prin masturbare, vă ajută la conştientizare şi autocontrol. Practic ejacularea trebuie amânatâ cât mai mult prin stimularea penisului în regiuni diferite făceti acest lucru zilnic dar nu vă gândiţi că nu trebuie să ejaculaţi, gândiţi-vă la alte lucruri care nici măcar nu au legătură cu sexul, chiar amuzante.

Apoi este importantă şi poziţia din timpul actului sexual, anumite poziţii sunt mai puţin stimulante (femeia deasupra, misionar) care trebuie schimbate când bărbatul se simte prea solicitat.

Pentru mai multe detalii te rog sa-mi scrii in particular.


Numai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: