Probleme erectile si ejaculare precoce

07-03-2018
Dariuspopescu
Nu este medic/terapeut
Dariuspopescu
Am aproape 20 de ani si sufar de erectie slaba sau chiar deoc si ejaculare precoce... La ce medic trebuie sa merg mai exact pentru un consult medical? Nu m am mai masturbat de ceva timp. Dar daca ma masturbez sau fac sex, imi trebuie 2-3 zile sa simt iar nevoia si sa obtin o ercetie mai slaba ! Cred ca imi trebuie cel putin 1 luna sa simt nevoia calumea de sex si sa ma excit in prezenta unei fete. Oare am lipsa de hormoni ? Precizez ca am luat in trecut pentru o scurta durata de timp ( cateva zile ) pastile tribulus pentru masa musculara ( stimuleaza sexretia de testosteron). Multumesc !!!
2 comentarii
0
07-03-2018, ora 20:43
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună seara!
Mergi la un urolog și discută problema ta. Dacă după investigații se confirmă că nu sunt probleme medicale, vorbește cu un psihosexolog.
0
07-03-2018, ora 22:10
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara,

Masturbarea in exces cauzeaza probleme de erectie si ejaculare. Sunt nenumarate astfel de articole pe acest site. Faceti efortul de a le citi si veti afla mai multe.

Tratamentul cu testosteron sau precursori ai acestuia poate cauza un efect paradoxal (opus) respectiv scaderea dorintei sexuale si implicit a erectiei.

In aceasta situatie recomand ca in afara de discutia cu urologul sa faceti si niste analize hormonale amanuntite (nu cele standard, care nu cuprind tot ce este nevoie).
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici