probleme gat

17-09-2016
monalisa14101978
Nu este medic/terapeut
monalisa14101978
buna am probleme cu gatul si am nevoie de putin ajutor. am gatul foarte foarte rosu, limba foarte incarcata, ma trezesc noaptea fara saliva in gura si uneori senzatie de nod in gat sau de ceva in gat. am aceasta problema de aproape o jumatate de an. am fost la un medic care mi a dat omeprazol apoi pantoprozol, el spune ca e de la stomac, dar eu nu am nici un simtom la stomac, din contra, in momantul in care imi intra pastila de omeprazol sau pantoprozol in stomac imi provoaca arsura. si ieri am fost si i am explicat, si nu a vrut sa imi dea sa fac un control in spital. sustine ca e esofagita de reflux. ieri mi a dat ranitidina si un antibiotic pentru 3 zile.ca ar fi si o faringita, dar eu nu am nimic unflat in gat. este posibil sa fie esofagita de reflux si eu sa nu am niciodata arsuri sau alte simtome( doar miros urat in gura dar poate sa fie de la dinti, am facut paradontoza)? cand a aparut acesta iritatie, mi a aparut si o mancarime in urechi care provoaca si o scurgere lichida. am facut control orl au zic ca nu am nimic. ieri doctorita de familie a spus ca e o dermatita si mi a dat niste picaturi. nici nu stiu daca sa incep tratamentul pt stomac.va rog sa imi dati un sfat. nu sunt in tara si aici fara trimitere de la medic, nu te controleaza nimeni
2 comentarii
0
18-09-2016, ora 20:15
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da. prolema din gat este strans legata de problemele de alimentatie
am scris si in privat
0
22-09-2016, ora 09:30
letuta
Nu este medic/terapeut
letuta
Va multumesc pentru ajutor, mama se simte mai bine, am fost la dvs. cu ea, de la Tg. Frumos, acum v-as ruga pentru o programare pentru cumnatul meu Ulianu Liviu, din Roman.Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns