probleme in casnicie

36 comentarii 1 2
0
07-08-2014, ora 14:29
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Bineinteles ca exista diferente considerabile in modul in care evalueaza lucrurile barbatii si femeile.Dar cum ai descrie perfectionismul sotului tau Cata?
0
08-08-2014, ora 09:28
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Nu as merge atat de departe sa spun ca e perfectionist..numai ca nu isi recunoaste greselile nu se datoreaza numai perfectionismului, ci orgoliului masculin mai degraba.
Stii, el e genul ala de barbat care considera ca femeia trebuie sa stea mai mult in bucatarie si cu grija casei, sa nu se preocupe prea mult de aspectul ei fizic, pt ca maritata fiind, nu are motive. Doar daca vrea sa prinda un pestisor. De aici intram in zona suspiciunilor, partial motivate datorita greselilor mele din trecut. Spun partial, pentru ca a avut si el o cota parte de vina la tot ceea ce s-a intamplat. As putea spune lipsa afectiunii de care orice om are nevoie, si traind astfel cu un cub de gheata ajungi sa faci greseli...din pacate.
0
08-08-2014, ora 12:59
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Ce greseala ai facut Katalyna ? Te-a prins de mana cu o femeie la pride parade si nu te poate ierta ?! :))
0
08-08-2014, ora 13:14
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Stevens, nu sunt pe invers ca tine :)).
0
08-08-2014, ora 17:48
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Hai ca acest topic nu se cheama.., care pe care'..iar o deviem de la subiectul discutiei.
Ati discutat vreodata mai serios Cata despre ce anume a dus la situatia in care va aflati?..cum a decurs discutia (daca a existat)? Atunci ai incercat sa-i propui sa incepeti sesiunile de psihoterapie?
0
11-08-2014, ora 09:12
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna Rares!
Mi-e greu sa mai scriu aici despre problemele mele, avand in vedere ca Stevens arunca cu pietre in spatele meu (ca numai asa stie el sa atace, precum lasii, cand omul e cu spatele).
Este o otrava pentru forumul asta, ma intreb cand se vor lua masuri serioase in privinta lui.
Deci daca poti, te rog, inapoi pe forumul deschis de mine, putem discuta, acolo am o intelegere verbala cu el ca nu mai are ce cauta.

Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns
36 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul