Probleme in cuplu

14-09-2021
Pulică
Nu este medic/terapeut
Pulică
Bună ziua! Eu cu soțul meu suntem doua persoane foarte diferite. Ne-am înțeles bine 90% din timp. Până sa vina copilul aveam certuri mari, din orice chestie minora. Acum suntem mai calmi. Are foarte mari probleme de comunicare din copilărie din cauza traumelor. Nu își poate face de loc prieteni, eu fiind sigura persoana cu care comunica. Iar comunicare a fost mereu problema la el. Eu in schimb am probleme cu violența, incerc din răsputeri să o controlez. Am funcționat bine și la fiecare cearta învățăm cate ceva. Până a venit copilul. Eu ininte de căsătorie eram foarte activa sexual și cu mai mulți parteneri. El în schimb a avut doar o singura prietena la 22 de ani pt doar 7 luni. Nu a reușit să își mențină nici o relație și mereu a avut frustrări că a fost virgin până la o vârstă înaintată.El a reușit să îmi satisfacă nevoile până am fost gravidă și atunci îi era mult mai ușor să facă sex pt că eu vroiam nonstop. Apoi după ce am născut trebuiea sa îmi dea mai multă atenție și să se străduiască mai mult. I s-a părut greu, iar eu am fost mult timp frustrata sexual pt că nici nu mai punea mâna pe mine. Pt că în familie ne înțelegeam foarte bine acum după copil și trebuirile casei și la muncă mergea totul perfect am inceput să cred că eu am o problema că vreau foarte mult sex și el nu. I-am explicat timp de 4 ani că așa mă simt dar răspunsul lui era mereu că eu am o problema. Atunci am incercat sa îmi rezolv frustrările mele și după 9 ani de căsnicie mi-am găsit mai mulți fuck-friends. Și o data pe luna sau mai rar mai mă vedeam cu ei. In schimb mai stătea cu ei de vorba să mă simt mai bine. Îmi ridicau moralul și îmi erau prieteni in același timp. La un moment dat am exagerat cu unul dintre ei și am început să țin la el mai mult. Am reușit după 1 luna sa îmi dau seama și am venit la soțul meu și i-am povestit tot ce am făcut în ultimul an. A luat decizia sa nu ne despărțim pt că ne iubim. Nici măcar nu am avut nici o cearta mare cu el de atunci. Suntem mult mai maturi. Iar pe parte sexuala totul merge mult mai bine, el a zis că în sfârșit știe ce vreau. Doar că el pt că nu a avut alte femei a zis că este curios să încerce și cu alte cupluri. Ideea mă încântă doar că el a început să vorbească cu alte femei și mă întreabă pe mine ce sa le zică sa le agațe pt că el nu știe de loc și nu înțeleg ce vor. Asta mă derajaza foarte mult. Eu acuma nu știu dacă sa mai rămân în relația asta așa defectuoasă și să încercăm să luptăm pt ea ( și soțul meu se chinuie foarte mult, este in efort comun) sau sa am eu curajul și să îi pun capăt?
1 comentarii
0
14-09-2021, ora 20:54
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Pai da, ce tie nu-ti place, nici altuia nui face, cam asa sunteti voi , mai aveti si un copil care va ajunge cu fam destramata intr-un viitor apropiat, eu nu stiu ce sa mai spun, aveti prea mult timp liberi ori ati ajuns la un nivei foarte inalt de civilizatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul