Probleme in tratamentul Acneei

19-03-2011
Sniffer
Nu este medic/terapeut
Sniffer
Am fost acum un an la un medic dermatolog, chiar inaintea verii in legatura cu o problema ce ma supara de 2 ani:cosurile.Am fost diagnosticat cu acnee vulgara si mi-a prescris Zynerit, care a avut efect pe tot parcursul verii sau am fost inselat de expunerea la soare, fiind si vara;cert este ca nu mai aveam cosuri decat pe ici pe colo.
Am inceput scoala si usor usor cosurile au revenit.
Am continuat cu Zynerit pana in ianuarie si am decis ca nu isi mai face efectul intrucat tot imi apareau cosuri, iar acest medicament imi creea un disconfort mai ales cand dormeam (substanta are un efect neplacut la atingere si nu pare sa patrunda in piele).
Asadar am incheiat un tratament ce dura de 6 luni si la indemnul unor colegi carora le-au disparut cosurile miraculos am cumparat Brevoxyl.Pot sa spun ca m-a ajutat partial in cele 2 luni de cand urmez tratamentul, iar in ultima perioada am avut parte de o explozie a cosurilor pe obrazul stang.Problema la acest medicament este ca imi usuca fata ingrozitor, iar pielea se descuameaza intruna, desi folosesc doar un start subtire de crema pe zona afectata;de aceea sunt nevoit sa recurg la pauze repetate in tratament si ma indoiesc ca acesta isi mai face efectul.
Pot sa spun ca acneea, desi nu grava mi-a distrus increderea in sine si de multe ori m-am gandit sa renunt la orice tratament, insa am continuat sa gasesc tratamentul optim pentru a scapa definitiv de acest impediment.
Voi continua cu Brevoxyl pana ce voi vizita din nou un medic dermatolog.
Am gresit cu ceva in administrarea acestuia?
Dupa cat timp incep sa se vada rezultate vizibile ale acestui medicament?
Este normal sa am o reactie de agravare a acneei inaintea vindecarea acesteia?

Astept raspuns.
Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
19-03-2011, ora 17:39
marianiv
Nu este medic/terapeut
marianiv
eu fac tratament cu sotret e cel mai bun tratament de cosuri dar trebuie administrat numai sub supraveghere medicala citeste despre el e cel mai bun medicament
0
21-03-2011, ora 10:31
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Salve!

Sniffer, Brevoxylul în cazul dv. nu îşi face efectul pozitiv scontat, aşteptat, pentru simplul fapt că acneea dv. este produsă de o cauză pe care substanţa activă - cea existentă în Brevoxyl - nu o poate suprima. La fel se întâmplă şi în cazul Zyneritului.
Acneea dv. este produsă, cel mai probabil, de acţiunea nocivă realizată de metabolitul testosteronului la nivelul glandelor sebacee - de DHT (dihidrotestosteron).
Dacă aş fi în locul dv. - culmea este că am şi fost - aş folosi Clearogen! Documentaţi-vă cu privire la acest sistem profesional de tratare a acneei, sistem care conţine 3 produse: o loţiune de spălat pe faţă, un toner şi o cremă antiacneică.
_

Însănătoşire grabnică!
Adaugă un comentariu / răspuns