probleme mari la urinare

De un an de zile am usturimi la urinare. Am facut lama - trichomonas, am tratat cu Metronidazol, ovule ceve cu P... (nu mai stiu cum) si spalaturi in fiecare seara (pe perioada tratamentului) cu tantum rosa inainte de a intoduce ovulul. Cat timp am luat metronidazol nu am mai avut usturimi. Dupa tratament au continuat usturimile. Am incept un tratament ptr cistita (dureri de ovare) mai ales stangul (ma ucide cateodata, pe partea stanga au fost depistate 2 chisturi 2, 5 cm fiecare) cu Norfloxacin (1 tableta la 12 ore) si rowatinex (5 picaturi de 4 ori pe zi). Nu mai stiu ce sa fac, usturimile continua. Azi am luat rezultatul de la urocultura (steril) am facut analiza la 9-10 zile dupa tratamentul cu norfloxacin.
Va rog spuneti-mi ce sa mai fac!
P.S. Cand stau jos simt o usturime (arsura) cateodata. Cel mai des dupa urinare.
Va rog spuneti-mi ce sa mai fac!
P.S. Cand stau jos simt o usturime (arsura) cateodata. Cel mai des dupa urinare.
1 comentarii

Intra in sectiunea "Probleme feminine >> Afectiuni la femeie" si citeste raspunsul pentru "sori" sau in sectiunea "Boli cu transmitere sexuala " raspunsul pentru "Lolita".

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme la urinat
- 2ma ustura vaginul
- 261usturimi puternice urinare
- 4usturimi ingrozitoare la urinat
- 13Dureri in partea stanga sub coaste
- 3Usturime groaznica
- 2usturime la urinat dupa nastere
- 1usturime la urinare dupa cezariana
- 2usturime la barbati
- 0scurgeri si usturime in timpul urinarii
- 0usturime penis
- 2Numeroase probleme ale penisului
- 1Problema urgenta! urinari frecvente insotite de usturimi si disconfort
- 3Usturimi urinare, fasciculatii musculare, dureri articulare, palpitatii
- 0Urinari dese..foarte dese
- 6Infecție urinara ?
- 2Fac pipi des si ma ustura si am senzatie de usturime!
- 2Usturime la micțiune, scurgere lichid galben-verzui penis
- 2Usturime in zona intima
- 2Pot avea gonoree?
Mai multe informații despre: usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: