probleme mari la urinare

De un an de zile am usturimi la urinare. Am facut lama - trichomonas, am tratat cu Metronidazol, ovule ceve cu P... (nu mai stiu cum) si spalaturi in fiecare seara (pe perioada tratamentului) cu tantum rosa inainte de a intoduce ovulul. Cat timp am luat metronidazol nu am mai avut usturimi. Dupa tratament au continuat usturimile. Am incept un tratament ptr cistita (dureri de ovare) mai ales stangul (ma ucide cateodata, pe partea stanga au fost depistate 2 chisturi 2, 5 cm fiecare) cu Norfloxacin (1 tableta la 12 ore) si rowatinex (5 picaturi de 4 ori pe zi). Nu mai stiu ce sa fac, usturimile continua. Azi am luat rezultatul de la urocultura (steril) am facut analiza la 9-10 zile dupa tratamentul cu norfloxacin.
Va rog spuneti-mi ce sa mai fac!
P.S. Cand stau jos simt o usturime (arsura) cateodata. Cel mai des dupa urinare.
Va rog spuneti-mi ce sa mai fac!
P.S. Cand stau jos simt o usturime (arsura) cateodata. Cel mai des dupa urinare.
1 comentarii

Intra in sectiunea "Probleme feminine >> Afectiuni la femeie" si citeste raspunsul pentru "sori" sau in sectiunea "Boli cu transmitere sexuala " raspunsul pentru "Lolita".
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36Balanita care tot reapare
- 3dureri la menstruatie, usturime la urinare
- 4imi este frica.. usturime la urinare = afectiune ale cailor urinare?
- 4senzatie usturime penis
- 9urinat des si senzatie de usturime
- 22fiere marita, viermi intestinali...
- 4usturime puternica la urinare dupa contactul sexual
- 12urinare frecventa si usturime in timpul urinarii
- 0Usturime la urinare
- 2intarzierea menstruatiei
- 9usturimi de 2 ani!ce sa fac?
- 7uretrita... dupa tratament am ramas cu usturimi
- 0Usturime la urinare si o usoara secretie alba galbuie...urgent !
- 2Usturimi la contactul sexual de 2 ani !!
- 1penis uscat
- 0Umflatura vagin si usturime urinare
- 5Dureri in timpul urinarii si secretie - sculament?
- 1Prostata marita
- 2Dureri articulare
- 2Am nevoie de ajutor! Va rog sa raspunde ti
Mai multe informații despre: usturimea la urinare