Usturime in partea abdominala inferioara cu durere intre scrot si anus

13-11-2021
AlexSTEF32
Nu este medic/terapeut
AlexSTEF32
Buna ziua,
am aceasta problema care se manifesta astfel. Cu exactitate nu pot spune cand a inceput pt. ca senzatia de usturime la urinare o aveam dinainte de a sta in frig un timp indelungat cand am fost in concediu. Cumva coincide exact cu perioada aceea adica la o zi sau doua am inceput sa am si dureri dupa scrot.
Mentionez ca locuiesc in Germania si am fost la doctor. Mi s-au facut analize la sange, la urina plus analize cu ultrasunete in zona abdominala si nu mi s-a gasit nimic in neregula cu organele interne. Doar o infectie urinara pt. care mi s-a dat sa iau antibiotic 10 zile. Culmea este ca aproape nicio imbunatatire n-am obsevat atat in timpul tratamentului cat si dupa.
Ciudat este faptul ca azi pot sa nu am absolut nimic iar peste 2 zile sa am senzatie de usturime la urinare si durere in spatele scrotului. Cand incepe vezica sa se incarce practic incep si senzatiile de arsura. Mai sunt si situatii ca dupa urinare sa "simt" cum trec picaturi pe canal daca pot sa ma exprim astfel. Observ mai nou ca am durere in spatele scrotului si cand ma asez pe scaun si chiar la mers cateodata.
Am fost doar la medicul de familie. Imi recomandati sa merg tot la el sau direct la un urolog?
Totusi, din experientele dumneavoastra, apreciez enorm daca-mi puteti informatii cu privire la problema pe care o am.
Pana sa merg la doctor, a fost oarecum ciudat. Ma "chinuia" oarecum si erectia. Dupa aceea mi-am revenit, imediat cand am inceput sa iau antibiotice mi-au trecut toate dar la 2-3 zile au revenit. Am observat ca nu am absolut nimic dimineata cand ma trezesc. Urinez normal fara niciun inconvenient. Cam la 30-60 min. incep sa ma ia simptomele.
Apa consum zilnic foarte multa cam 2-3 litri. Ce mai am de mentionat e faptul ca in zona intima la penis am oarecum un miros diferit ca de peste la conserva fata de cum era inainhte adica nu simteam nimic. Mai fac precizarea ca de la natura sunt circumcis adica nu e acoperit penisul. Durerea aceea din spatele scrotului observ ca este si cand e penisul in erectie mai nou pt. ca inainte nu aveam.
Sper ca detaliile oferite sunt de ajuns pt. a va putea face o idee in a raspunde.
Va multumesc.
7 comentarii
0
13-11-2021, ora 19:25
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Inca nu ai spus datele cele mai esentiale, greutate, inaltime si virsta, poate vei primii un raspuns mult mai autorizat. Barbatii au probleme de la o anumita virsta cu aparatul reproducator. Asa ca mergi la un urolog, din cite spui ai semne de prostata, de aceia te supara cind te asezi, la mers si ai dureri, deasemeni probleme cu erectia, o igiena zilnica a glandului este oblgatorie si nu mai spune ca circumcizia e de la natura, toti ne nastem la fel, la tine au intervenit parintii cind tu erai mic. Durerile si usturimile pe care le acuzi sunt semne clare de o infectie si inceputul unor probleme la prostata.
0
13-11-2021, ora 21:51
AlexSTEF32
Nu este medic/terapeut
AlexSTEF32
@tassevasi,
Am 37 de ani, 1, 72m si 59 de kg.
Ne nastem la fel dar eu fiind crestin ortodox botezat nu aveam cum sa fiu circumcis. Pielea s-a retras in mod natural. Chiar de as vrea sa acopar ceva NU am vreo sansa.
Daca nu ma credeti pe cuvant, pot pune poza pt. ca n-am nimic impotriva. Eu imi cunosc bine corpul si cu siguranta nu am avut astfel de miros vreodata mai ales ca si dupa ce fac dus am observat ca se mentine.
Ca sa ma exprim astfel, cu erectia am avut probleme doar vreo 2-3 zile in sensul ca mai mult ma feream eu sa am si oricum cand se intarea nu era ca inainte. Acum o am normala doar ca ma doare cand si cand in spatele scrotului. Acum cand scriu nu am nimic de ex.
Multumesc pt. mesaj iar Luni merg direct la urolog si revin aici cu ce spune.
Toate cele bune!
0
15-11-2021, ora 15:37
AlexSTEF32
Nu este medic/terapeut
AlexSTEF32
Am fost la urolog insa abia Vineri la ora 08:00 ma poate consulta. Cu toate ca i-am explicat asistentei ca am usturimi si dureri mai mari fata de acum o sapt. si ca simt si mancarimi la interior pe tracturl urinar, a zis ca daca nu am sangerari atunci nu e urgenta. Cel mai devreme Vineri ma iau si asta e oarecum "situatie speciala" pt. ca altfel tocmai pe la anu' in Februarie ma puteau primi.
0
11-01-2022, ora 02:35
crystybr
Nu este medic/terapeut
crystybr
@AlexSTEF32 Salut. Ai rezolvat până la urmă, ai aflat care era problema?
0
12-01-2022, ora 13:17
AlexSTEF32
Nu este medic/terapeut
AlexSTEF32
Buna ziua,
chiar de cateva zile voiam sa scriu aici.
Am fost la urolog deja de 2 ori pana acum. Prima data m-a consultat rectal plus analiza cu ultrasunete si tras de testicule si ce a mai facut iar concluzia a fost ca nu am absolut nimic
ci doar o simpla infectie. Mi s-a dat alt tip de antibiotic plus supozitoare pt. 3 sapt.
ca si la medicul de familie, au trecut simptomele pt. vreo 2 zile dupa care au reaparut.
problema este ca fac si niste programari de 2-3 sapt. "din cauza pandemiei fundului" iar daca eu nu am dureri extreme sau sangerari, nu sunt
considerat un caz grav pt. a fi luat mai devreme. A doua oara mi s-a luat mostra din uretra si mostra de sperma care tot negative au fost identificate.
Mi-a prelungit tratamentul cu alt antibiotic si aceleasi supozitoare dupa care mi-a spus ca sa astept pana termin tratamentul. Cand mi s-a luat mostra din
uretra deja nu mai luasem antibiotic de o sapt. ci doar supozitoare utilizam.
Am terminat tratamentul, a trecut pt. vreo 2 sapt. si iar m-a luat.
Incep sa am usturimi usoare in zona abdominala inferioara si culmea este ca la ejaculare am durere perineala intre scrot si anus undeva la mijloc insa oarecum pe partea dreapta
localizata. Am pus iar sa fac programare si peste 3 sapt. exista loc liber pt. mine.
Mi-a spus clar doctorul ca simptomele pe care le expun sunt de prostata insa la analize NU iese absolut nimic in neregula.
Activitatea mea sexuala este oarecum putin mai intensa insa nu ca masturbare ci la sex ma refer. I-am spus doctorului la care a zis ca nu e problema ci doar
daca as face sex de 5-6 ori pe zi sau masturbare, atunci ar fi problema. I-am explicat ca nu sunt in situatia asta.
Este deja o situatie foarte enervanta pt. mine. As fi mers in Ro sa fiu consultat de un urolog pt. ca ma gandesc eu ca poate nu m-a inteles dar nu am cum
sa ajung din cauza prostiuei de pandemie. trebuie sa fiu in carantina etc si dureaza foarte mult.
Ar trebui sa ma consulte un ginecolog? E diferenta intre ginecolog si urolog?
0
12-01-2022, ora 14:11
crystybr
Nu este medic/terapeut
crystybr
@AlexSTEF32 Ginecologia este pentru femei. Pentru bărbați este urologie și andrologie. La ginecologie ar fi indicat să meargă iubita/soția ta pentru o consultație, analize să nu cumva să aibă și ea o infecție și din cauza asta să nu-ți treacă nici ție dacă spui că ai o activitate sexuală mai intensă. E ciudat că după atâta timp, consultări și analize încă nu ai găsit cauza acestor simptome...
0
21-12-2022, ora 00:49
Andrei.I
Nu este medic/terapeut
Andrei.I
Salut, ai rezolvat problema ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.