Usturime la urinare

Buna seara!
Mi se intampla ca uneori dupa contactul sexual (un singur si stabil partener am) sa resimt usturimi la urinare si disconfort in zona uretrei.
Daca nu fac sex, in alt fel nu am aceste simptome, deci problema mi e teama sa nu fie in cuplu. Precizez totusi ca nu se intampla mereu. Sunt impreuna cu iubitul meu de 3 luni, iar acum sunt la al 3-lea episod de genul (din destul de multe contacte sexuale).
Va rog sa mi spuneti ce analize trebuie sa fac eu/ faca iubitul meu sau care este conduita in situatia aceasta? Sumare de urina si urocultura am facut si merg si maine sa mai fac o data, deci daca mi-ati putea recomanda ceva in afara de asta, ar fi minunat!
Mi se intampla ca uneori dupa contactul sexual (un singur si stabil partener am) sa resimt usturimi la urinare si disconfort in zona uretrei.
Daca nu fac sex, in alt fel nu am aceste simptome, deci problema mi e teama sa nu fie in cuplu. Precizez totusi ca nu se intampla mereu. Sunt impreuna cu iubitul meu de 3 luni, iar acum sunt la al 3-lea episod de genul (din destul de multe contacte sexuale).
Va rog sa mi spuneti ce analize trebuie sa fac eu/ faca iubitul meu sau care este conduita in situatia aceasta? Sumare de urina si urocultura am facut si merg si maine sa mai fac o data, deci daca mi-ati putea recomanda ceva in afara de asta, ar fi minunat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ustura vaginul
- 4de un an ma chinui cu usturimi urinare, nu e candida, nu e teichomonas si nici Chlamydia
- 4sensibilitate la urinare, sex dupa nastere
- 3mi-au aparut pe penis niste pete rosii urmate de niste mancarimi si usturimi la urinare
- 3probleme dupa terminarea actului sexual !
- 13ma ustura cand urinez
- 12usturimi la urinare
- 8usturimi severe la urinat
- 6mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 4durere dupa actul sexual si usturimi la urimare
- 4usturimi la urinare
- 1Urinare tulbure, arsuri, usturimi.
- 1probleme in zona genitala
- 1usturime in timpul urinarii si o scurgere albicioasa
- 2am o problema in zona genitala
- 4O sa am probleme de fertilitate, potenta?
- 2Sa ma ingrijorez?
- 0Usturimi vaginale dupa actul sexual
- 1Urinari cu flux intrerupt si usturimi
- 2Usturime la micțiune, scurgere lichid galben-verzui penis
Mai multe informații despre: usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: