Usturime la urinare
Buna seara!
Mi se intampla ca uneori dupa contactul sexual (un singur si stabil partener am) sa resimt usturimi la urinare si disconfort in zona uretrei.
Daca nu fac sex, in alt fel nu am aceste simptome, deci problema mi e teama sa nu fie in cuplu. Precizez totusi ca nu se intampla mereu. Sunt impreuna cu iubitul meu de 3 luni, iar acum sunt la al 3-lea episod de genul (din destul de multe contacte sexuale).
Va rog sa mi spuneti ce analize trebuie sa fac eu/ faca iubitul meu sau care este conduita in situatia aceasta? Sumare de urina si urocultura am facut si merg si maine sa mai fac o data, deci daca mi-ati putea recomanda ceva in afara de asta, ar fi minunat!
Mi se intampla ca uneori dupa contactul sexual (un singur si stabil partener am) sa resimt usturimi la urinare si disconfort in zona uretrei.
Daca nu fac sex, in alt fel nu am aceste simptome, deci problema mi e teama sa nu fie in cuplu. Precizez totusi ca nu se intampla mereu. Sunt impreuna cu iubitul meu de 3 luni, iar acum sunt la al 3-lea episod de genul (din destul de multe contacte sexuale).
Va rog sa mi spuneti ce analize trebuie sa fac eu/ faca iubitul meu sau care este conduita in situatia aceasta? Sumare de urina si urocultura am facut si merg si maine sa mai fac o data, deci daca mi-ati putea recomanda ceva in afara de asta, ar fi minunat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15O recomandare si un sfat
- 1urinare incompleta
- 5usturime la urinare dupa act sexual
- 3fibrom cu aspect de carcinom
- 22urinez cu sange si ma ustura, asta dupa primul act sexual
- 0arsuri si urina urat mirositoare
- 3usturime la urinare si discomfort
- 4Usturimea la urinare
- 4ajutor va rog sunt speriat tare! am devenit microfob
- 9usturimi de 2 ani!ce sa fac?
- 1usturime la urimare, ajutor!
- 0scurgeri si usturime in timpul urinarii
- 2Usturimi la contactul sexual de 2 ani !!
- 1Dupa urinare curge un lichid alb
- 3Infectie urinara
- 5Dureri in timpul urinarii si secretie - sculament?
- 0Secreție incolora și usturime penis
- 2Dureri articulare
- 2Am nevoie de ajutor! Va rog sa raspunde ti
- 2Usturime in zona intima
Mai multe informații despre: usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: