probleme postoperatorii
Buna ziua! am nevoie enorma de ajutorul dvs. am 58 de ani, in anul 2008, am fost operat de hemoroizi.operatia a durat aprox 45 min, perioada in care am fost anesteziat de la brau in jos.pe foaia de externare din spit este precizat faptul ca mi-sa aplicat metoda witcheod(daca am citit corect).problema pe care am constatat-o imediat dupa operatie, a fost ca potenta mea sexuala a inceput sa scada in mod progresiv.la inceput incercam sa dau vina, ba pe oboseala, stres indispozitie etc.cu toate ca in subconstientul simteam care este cauza, deoarece pana inainte de operatie nu avusem probleme de aceasta natura niciodata.mentionez ca nu sunt casatotrit, dar am o relatie stabila de f mult timp.anul acesta prietena mea a fost plecata din tara aprox 6 luni de zile, iar de cand s-a intors, nu am mai reusit sa am nici un contact sexual, deoarece *e giuepe morto *.mentionez ca nu este o cauza de ordin afectiv, deoarece ne iubim f mult, iar dupa cum spuneam, inainte de operatie chestiunea mergea struna.aceasta problema ma preocupa enorm deoarece sta sa-mi schimbe cursul vietii, in mod negativ.poate nu reusesc sa exprim drama prin care trec si va asigur ca daca ar fi sa dau timpul inapoi, nu m-as mai opera daca as stii ca acesta este pretul.va rog sa-mi dati un sfat competent, sa-mi spuneti care si daca exista remediu medicamentos sau chirurgical, spun chirurgical pt ca sunt convins ca in timpul actuluyi chirurgical s-a intamplat ceva acolo.inca odata va rog sa ma ajutati sa depasesc acest momentnefast din viata mea.multumesc anticipat !
2 comentarii
inca astept raspuns, sau au plecat toti doctorii !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Dureri post operatorii dupa interventie chirurgicală la tibie picior drept
- 3Senzatie de hernie la 2 luni dupa operatie
- 1Durere dupa operatia de hernie inghinala bilaterala laparoscopica
- 1Operatie de hernie ombilicala
- 1Dupa ablatie, v-au reapărut fiblilatii ?
- 1Hernie inghinala bilaterala
- 2Splenectomie
- 2Pe durata internarii in spital pacientii au acces la rezultate analize?
- 1Înțepături după peritonita
- 1Ameteli dupa ce mananc in urma unei colecistectomii