probleme pulmonare

14-09-2005
annarom
Nu este medic/terapeut
annarom
acum 4 ani am fost depistata cu bronsita alergica, atunci am urmat un tratament cu ketotifen si aerius si am fost vaccinata dupa care m-am simtit mai bine, dar din neglijenta mea nu am mai urmat un tratament constant urmatorii ani.stara mea nu este prea buna deoarece obosesc repede la eforturi, simt ca am nevoie de odihna constanta, elimin periodic o secretie galbena, am dureri in piept si chiar in spate atunci cind sint obosita, daca ma odihnesc durerile dispar, nu suport caldura soarelui prea mare pentru ca imi da o senzatie de oboseala si nici frigul nu il suport de fapt si racesc foarte repede.A-si vrea sa va intreb daca toate aceste simptome pot fi cauzate numai de alergie? si daca exista un tratament mai bun, specific ca sint alergica la praf, par, puf, nu suport mirosurile toxice sau altele mai puternice, simt ca am nevoie de aer curat. va multumesc
2 comentarii
0
23-09-2005, ora 00:00
romedic
Administrator Forum ROmedic
romedic
Va sugerez sa mergeti la un alergolog. Exista tratamente de desensibilizare specifice, dar numai un specialist va poate ajuta.
Frigul poate declansa o criza de bronsita astmatiforma, dar acele simptome pe care le acuzati nu par a avea legatura cu atopia dvs( predispozitia catre afectiuni alergice).

Oboseala dvs ar putea avea si alte cauze. De ex un grad de insuficienta cardiaca. Poate ar fi bine sa va vada si un cardiolog.
0
19-02-2010, ora 12:19
ana maria8
Nu este medic/terapeut
ana maria8
Buna ziua, am si eu o intrebare legata de radiografiile pulmonare.
In decurs de 1 luna jumatate mi-am facut 4 radiografii, primele 3 au iesit bune, iar la ultima mi-au scris pe rezultat: "hipertransparenta pulmonara, hiluri accentuate, accentuarea imaginilor vasculare, cord aorta normal".
E posibil sa fie o diferenta asa de mare intre primele 3 radiografii si ultima?
Mai ales ca intre penultima radiografie si ultima trecuse doar 2 saptamani?
Si ce poate sa insemne ceea ce au scris ei pe rezultat?
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum recunoști bronșita și ce măsuri trebuie să iei
  •