Probleme urechi petarda
De revelion mi a bușit o petarda la vreun metru de ureche. În momentul acela am avut un tinnitus extrem de gălăgios, tiuit masiv mai exact, și nu auzeam bine deloc, parca îmi răsunau vibrațiile în urechi. Acum tiuitul parca s-a mai domolit puțin, însă nu de tot, încă îmi țiuie urechile. De asemenea am senzația ca urechile mele sunt pline/înfundate și încă nu aud bine, deși aud mult mai bine decât în seara evenimentului, dar încă îmi țiuie urechile (deși mai incet) și nu știu cum sa fac sa scap de senzația asta de urechi pline/infundate și sa îmi fac auzul sa revină la normal. E ceva permanent? Ma stresează grav, nu vreau sa pierd o parte din auz deoarece sunt încă tânăr. Țin sa precizez ca nu m-au durut urechile, nu am avut scurgeri de fluide din urechi și nu mi-a curs nici sânge, și de-a lungul zilei am momente în care parca aud mai bine alte ori în care simt urechile foarte înfundate.
1 comentarii
Pe lângă asta tin sa precizez ca a frecvente înalte aud vibrații, sau la sunete gălăgioase, și aud un fel de vibratie/sunet static constant în urechea dreapta
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3analize medicale in urma unor ameteli, tiuitulor in urechi si slabirii
- 5dupa ce am lesinat pe strada si am ramas mult timp cu o senzatie de presiune la nivelul craniului
- 5Raceala.. urechi infundate, amigaditele umflate si durere de gat
- 7Problema urechi, orice informatie e binevenita
- 7tiuit in urechi si timpan perforat
- 2Ureche Infundata.
- 2Ureche infundata dupa o lovitura
- 5tiuit in ureche
- 4un tiuit continuu de 2 saptamani!
- 0Durere gat severa brusca+flegm uscat urmat tuse si urechi infundate durere la nivel gingie
- 1Durere de ureche insotita de dureri de dinți inclus maxilar
- 1Tiuit in urechi urmate de ameteli
- 8Tiuit urechi- nu gasesc cauza
- 8Tiuit in urechi
- 4Acufene
- 7Orl - Vertij, tiuit, presiune in ureche
- 2Tiuit urechi
- 5Tiuit in ureche..si atat
- 1Urechi înfundate, presiune in zona nasului(între ochi), discomfort sub limba
- 6Recuperare operație otospongioza
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi urechea infundata auzul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: