pronatie dureroasa cot

28-11-2007
mihaculipici
Nu este medic/terapeut
mihaculipici
la copil de 24 luni, pronatie dureroasa cot stang, redusa la spital urgente, a doua oara intr-un an. s-a intamplat si la mana dreapta, tot in acest an. durerea persista si dupa 24 ore, e normal? fetita evita folosirea mainii stangi, desi foarte rar o ridica, cand acuza dureri. ce se poate face in privinta oaselor ei atat de sensibile, inafara de atentia celor din jur (cura de calciu... nu stiu)? pt ca oricat am fi de atenti, acest lucru se poate intampla oricum din nou. precizez ca am intrebat medicii cu care am intrat in contact si mi s-a raspuns ca nu se poate face nimic, dar noi speram sa o putem ajuta cumva. va multumesc
2 comentarii
0
02-12-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Cel mai important lucru de care trebuie sa aveti grija este ca nu aveti voie sa o trageti de maini sau sa o ridicati de brate.Pronatia dureroasa nu are nicio legatura cu calciul pentru ca nu este vorba de oasele ci de ligamentele care tin articulatia.Este firesc ca fetita dv. sa se teama si sa "acuze dureri" in urmatoarele 24 ore si sa nu foloseasca mana respectiva.Sa nu va speriati pentru ca este doar o aparare a ei, dar nu are nimic.Pronatia dureroasa va disparea pe masura ce copilul creste.
0
25-01-2021, ora 19:20
mihaculipici
Nu este medic/terapeut
mihaculipici
Buna ziua! Va mulțumesc pentru răspunsurile anterioare. Fetita mea este adolescentă și, dupa 5 pronatii in total, tot in acea perioadă, am reusit sa scăpăm de aceste accidente nedorite. Acum este o adolescentă sănătoasă si sperăm din toată inima sa nu mai aiba probleme de sănătate.
Scriu aceste lucruri, pentru a aduce si pozitivism si speranță pe acest forum :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul